Acer Nitro 16'da ölü piksel varken iade edilemeyeceği söyleniyor

Değişim yapmıyorlar hocam sadece iade diyorlar onun için de yetkili servise göndermemi ve onlardan iade kabul edilebilir onayını almamı istiyorlar. Bir ölü piksel için şu anki laptopu iade etmeye uğraşıp daha kötü sistem özellikli laptop almaya değer mi sizce? Bunu iade etmeye uğraşacağıma garantisiyle ekranı değiştirmeleri için uğraşsam olmaz mı? O kadar mı kötü Acer servisi.

Değişim hakkınız varken neden tamir ettireceksiniz ki? Belgelerinizi toplayıp THH'ye başvurun. Süreç sonuçlanınca laptopu verip yenisini alırsınız, bu sürede laptopu kullanırsınız.

Satıcı istediği kadar ürünü servise yollayıp rapor almanızı istesin, ayıplı üründe siz satıcıya bildirirsiniz geri kalan işlemi satıcı yapmak zorundadır. Yani sizin ürünün ayıplı olduğunu ispatlamanıza gerek yok, satıcı kabul etmeyecekse ürünün kusursuz olduğunu ispatlamak zorunda. THH'ye başvururken satıcının bu tavrını da ekleyebilirsiniz.

Değişim hakkınız varken neden tamir ettireceksiniz ki? Belgelerinizi toplayıp THH'ye başvurun. Süreç sonuçlanınca laptopu verip yenisini alırsınız, bu sürede laptopu kullanırsınız.

Satıcı istediği kadar ürünü servise yollayıp rapor almanızı istesin, ayıplı üründe siz satıcıya bildirirsiniz geri kalan işlemi satıcı yapmak zorundadır. Yani sizin ürünün ayıplı olduğunu ispatlamanıza gerek yok, satıcı kabul etmeyecekse ürünün kusursuz olduğunu ispatlamak zorunda. THH'ye başvururken satıcının bu tavrını da ekleyebilirsiniz.
Hocam tam laptopa alıştım geri iade edesim ya da değişim yapasım yok zaten Trendyol satıcısına baktım başka üst model Acer Nitro satmıyor iade ettiğim zaman da alabileceğim laptoplar bundan daha düşük seviyede olacak yani neredeyse görünmeyen ölü piksel yüzünden değer mi yine de iade etmeye? Garantisi o kadar mı kötü hocam göndersem hiçbir şey yapmadan geri mi gönderecekler anlamadım. Çok fazla kötüleniyor Acer servisi.

Zaten bu fiyat aralığında sorunsuz laptop yok başka laptop alsam onda da ölü piksel çıkmazsa başka sorunlar çıkar. Garantiye gönderdiğimde ekran değişeceklerse ben ona razıyım zaten tek sorunu ölü piksel.

Siz bilirsiniz hocam, biz yasal haklarınızı ve süreç konusunda ne yapabileceğinizi detaylıca anlattık bundan sonrası sizin kararınız. İsterseniz donanım bölümünde yeni konu açıp bu dediklerinizi sorabilirsiniz.

Son olarak, ilk 6 ay geçtikten sonra ekrandaki ölü piksel artarsa değişim hakkınızın olmayacağını hatırlatmak isterim.

Siz bilirsiniz hocam, biz yasal haklarınızı ve süreç konusunda ne yapabileceğinizi detaylıca anlattık bundan sonrası sizin kararınız. İsterseniz donanım bölümünde yeni konu açıp bu dediklerinizi sorabilirsiniz.

Son olarak, ilk 6 ay geçtikten sonra ekrandaki ölü piksel artarsa değişim hakkınızın olmayacağını hatırlatmak isterim.
Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz. Bir de değişim derken laptop değişimi mi yoksa garantisinde ekran değişimi mi? çünkü iade hakkı sadece 14 gün sürüyor. Değişim hakkı süresi nasıl bu kadar uzun anlamadım. Ayrıca Acer'in teknik servisi hakkında deneyiminiz var mı hocam nasıldır pişman eder mi?

Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz. Bir de değişim derken laptop değişimi mi yoksa garantisinde ekran değişimi mi? çünkü iade hakkı sadece 14 gün sürüyor. Değişim hakkı süresi nasıl bu kadar uzun anlamadım. Ayrıca Acer'in teknik servisi hakkında deneyiminiz var mı hocam nasıldır pişman eder mi?
İlk 6 ay içerisinde ortaya çıkan ayıplar, teslim tarihinde var kabul edilir ve ürün ayıplı sayılır. Bu yüzden ilk 6 ay içerisinde ister değişim ister iade talep edebilirsiniz.

Garanti 2 yıl orası ayrı hocam. Cayma hakkı da sadece iade için ve ilk 14 gün geçerlidir.

Acer servisi konusunda tecrübem yok hocam, aynı sizin gibi forumda gördüğüm kadarıyla biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı