Acer Nitro 5 2020 alınır mı?

Bütçe
En fazla 10500
Underclocked 1650 Super gibi düşünebilirsin.

Belki Gaming zorunlu değildir diye önerdim.

@PSU da Yaşayan Kedi O zaman size çöp Acer'ınız ile iyi günler.

Yanlışın var kardeşim bende bir zamanlar Acer'a yabancı hissederdim kendimi ama denedikten sonra vazgeçtim. Bildiğin gibi ben main OS olarak Linux kullanıyorum ve son iki laptopum Acer marka çünkü ilkinden çok memnun kaldım. İkisi de %100 Linux uyumluydu dmesg çıktımı atabilirim istersen, neredeyse bir tane warning bile yok bu da Firmware programcılarının ne kadar iyi olduğunun göstergesi. Son laptopum IPS panelli 0 ışık sızması var bu da üretim kalitesi konusunda ipucu verir biraz. Acer'ın üretim kalitesi piyasadaki birçok markadan çok daha yüksek. Fiyat performansta Acer'dan daha iyi bir alternatif olduğunu düşünmüyorum.
 
Acer'a çöp deyip Lenovo önermek. MSI kaliteli bir marka ama fiyatları bizim ülkede değmez, markaya para verme boşuna. Acer gayet iyi. Ben 2019 modelini kullanıyorum (soğutması sıkıntılı diye geçiyor). Evet, biraz ısınması dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Müşteri ufak bir problemden aradım. Gayet de yardımcı oldular. 2020 modeli soğutması da düzeltilmiş bir modeldir. Gayet de alınabilir. Fiyat performans olarak tercih edilebilir. Öneririm özetle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5 An515-43 modeline sahibim, garanti işini bilmem hiç gitmedi ama güzel f/p laptopdur. Sizin bütçe yüksek olduğu için daha kaliteli markalardan alabilirsiniz bence.
 
Kardeşim bende 2019 model Acer nitro 5 var , daha 9 ay oldu klavye tuşları silinmeye başladı.Kullanmadigim tuş bile silindi ve buna kullanıcı hatasi diyorlar.Gunde en fazla 2-3 saat oyun oynarım bu kadar hızlı silinmesine şaşırdım.Birde servisini kimse tavsiye etmiyor.Bu yüzden laptop bakımını kendim yapmak zorunda kaldım.Bircok kişi servisten şikayetçi.Bence başka markalara yönelebilirsin.
 



Sizce alınır mı? Yoksa 2021 sürümü mü bekleyeyim?

2019 soğutması çok iyi değildi ama 2020 kasası hem daha kaliteli ve ısınma sorunu yok.
 
2020 kasası alınabilir sıkıntı yok. Fakat Acer Nitro ve Predator serisinde çok ciddi malzeme kalite farkı koymuş nedenini çözemedim. Zaten o bütçeye de daha iyi bir model alınabilir mi bilemiyorum. Arkadaşın önerdiği RX 5500M modeli ile Nitro 5 arasında tercih yapardım ben senin yerinde olsam.
 
En fazla 10500TL bütçem var ve GTX 1660Ti laptop arıyorum. İşlemci olarak AMD Ryzen 3000H serisi hariç TUF A15 hariç ve Monster, Casper markaları dışında soğutması iyi olan bir laptop arıyorum. Ne önerirsiniz?
İşin zor :))
En fazla 10500TL bütçem var ve GTX 1660Ti laptop arıyorum. İşlemci olarak AMD Ryzen 3000H serisi hariç TUF A15 hariç ve Monster, Casper markaları dışında soğutması iyi olan bir laptop arıyorum. Ne önerirsiniz?
İşin zor :))
 

Geri
Yukarı