CS:GO ve Warframe oynarken 1080p yüksek ayarlarda oynadım, yaklaşık yarımşar saat falan öyle aşırı bir fan sesi olmadı. Her oyunda zorlanıyor zaten, bendeki i5 olan modeli ı7 çekirdek farkından dolayı nereden baksan %10 falan fark yapabilir. Kasa fena değil ama çok kaliteli de değil malzeme olarak, tuşlarda öyle internette abartıldığı kadar bir sıcaklık olmadı bende. Müsait bir zamanda performans testleri yapmayı planlıyorum zaten, o zaman daha detaylı cevaplarım soruları. Fiyat olarak verdiğinin büyük kısmını alıyorsun performans bakımından, bu Max Q, MUX falan benim aman aman aradığım şeyler olmadığından sorun olmuyor bende. Bazı arkadaşlar kullanmadan kağıt üstüne göre yorum yapabiliyor çoğu zaman, bir yere kadar doğru yorumlanabiliyor elbette ama kullanım deneyimi her zaman kağıt üstündeki ile eş değer değil. Mesela içindeki SSD gayet iyi performans veriyor, tek slot RAM kesinlikle oyun performansını etkiliyor onu çift slota yükseltmek şart. 1 SSD 1 RAM takviyesi şart maalesef, oyunlar çok yüksek GB değerlerine sahip, RAM de şart çünkü oyunlarda gerçekten de gözle görülür FPS farkı yaratıyor tek ve çift slot RAM olayı. Bu piyasada Nitro serisi F/P olarak 10 üzerinden 8 falan olur bana göre. Senelerdir Dell, ASUS, Lenovo, HP laptoplar kullandım ve hâlâ da kullanıyorum, hepsinin kendine has saçma sorunları var. Mesela çok sevilen Lenovo markasının menteşeleri 3-3.5 seneden sonra mevta oluyor genelde, evimde 3 ayrı Lenovo modeli var, optik sürücüyü çıkarıp SSD takarsan laptop kapağı tam kapanmıyor.