Acer Nitro 5 alınır mı?

• Konuyu başlatan Abbadon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 123
  • Görüntüleme 10.096
Dostum sizin panel 17" 3ms tepki suresine sahip buyuk ihtimal farkli bir modele sah
1966667-50dff84ab2ba3d8d8d713ac566a66c36.jpg senin tartıştığın modellle aynı değil cihaz arkadaşın attığı ile ama konudaki cihazla aynı bahsettiğim cihaz.
Acer bazı modellerinde ghost olayı olabiliyormuş değişim yapıyorlar.
Ama bu cihazda ghost mevcut değil.

Eki Görüntüle 1966396 senin tartıştığın modellle aynı değil cihaz arkadaşın attığı ile ama konudaki cihazla aynı bahsettiğim cihaz.
Acer bazı modellerinde ghost olayı olabiliyormuş değişim yapıyorlar.
Ama bu cihazda ghost mevcut değil.
Dedigim gibi panellere gore degisiklik gosteriyor.

Öncelikle merhaba sadece oyun amaçlımı kullanacaksınız bilgisayarı eğer sadece oyun amaçlı ise alabilirsin üstüne biraz daha para koyarsan 12 nesil 4050'li sistemi almanı öneririm ek olarak 8 GB RAM ve SSD ben alalı 1 hafta oldu bilgisayarı Forza 4 gibi bir oyuna girdiğimde fena değil öyle fanlar fazla bir ses çıkarmıyor genelde 3500 RPM hızında dönüyor Ultra ayarlara çektiğim de ise 4500 RPM civarı oluyor eğer fan sesleri ne kadar çıkıyor derseniz ek olarak size özelden yazisip bilgisayar hakkında detay verebilirim fanların sesini de atarim
Hocam 4050’li olan modeli mi kullanıyorsunuz?

Öyle bir sorun ile karşılaşmadım

Bana sormamışsınız ama ben win11 i5 12500 ddr5 4800mhz 16ram rtx 4050 140w olan modeli kullanıyorun gayette memnunum
Bilgilendirme için teşekkürler hocam bende aynı modeli Trendyol'dan almayı düşünüyorum ama fiyatı düşer mi düşmez mi emin olamıyorum. Siz ne zaman ve hangi fiyattan almıştınız?

Ayrıca cihaz max kaç dereceleri görüyor?

Öncelikle merhaba sadece oyun amaçlımı kullanacaksınız bilgisayarı eğer sadece oyun amaçlı ise alabilirsin üstüne biraz daha para koyarsan 12 nesil 4050'li sistemi almanı öneririm ek olarak 8 GB RAM ve SSD ben alalı 1 hafta oldu bilgisayarı Forza 4 gibi bir oyuna girdiğimde fena değil öyle fanlar fazla bir ses çıkarmıyor genelde 3500 RPM hızında dönüyor Ultra ayarlara çektiğim de ise 4500 RPM civarı oluyor eğer fan sesleri ne kadar çıkıyor derseniz ek olarak size özelden yazisip bilgisayar hakkında detay verebilirim fanların sesini de atarim
Evet dostum şuan bende 12. Vey 13. Nesil 16 ram 512 ssd 6 gb rtx 4050 bakmaya başladım en az monster buldum az önce 27.5 fiyatı vardı kredi ile düşünüyorum bakalım

Bu arada yardımcı olan herkese teşekkürler 🙏🏼

Evet dostum şuan bende 12. Vey 13. Nesil 16 ram 512 ssd 6 gb rtx 4050 bakmaya başladım en az monster buldum az önce 27.5 fiyatı vardı kredi ile düşünüyorum bakalım

Bu arada yardımcı olan herkese teşekkürler 🙏🏼
Kredi ile monster alma bence heleki Abra serisi Huma bir tık daha iyi diyorlar.

Tamam ben de macunu dandik diyorum zaten. O yüzden hızlı fan çeviriyor.

Macunu dandik diye değil, watt değeri yüksek olduğu için hızlı çeviriyor.

Watt degerinin yuksek olmasi benim icin bir şey ifade etmiyor. 75-95 Watt RTX4050'yi 140 Watt RTX4050'ye tercih ederim. :) Sizin yuzunuzden insanlar dandik dandik laptoplar aliyorlar sonra konulariyla doluyor buralar.

140 wat laptopun wat değerini ayarlayarak zaten düşürebiliyorsun, ama 95W sınırı olan PC'yi, sınırın üstüne çekemezsin. PC'nin soğutma sistemini o wata göre ayarlıyorlar. Sınırı 140W olanı 95'te calıştirırsan fan hızı düşer sessizce oynarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ma

Macunu dandik diye değil, watt değeri yüksek olduğu için hızlı çeviriyor.

Çok aptal bir bakış açısı, 140 wat laptopun wat değerini ayarlayarak zaten düşürebiliyorsun, ama 95W sınırı olan PC'yi, sınırın üstüne çekemezsin. PC'nin soğutma sistemini o wata göre ayarlıyorlar. Sınırı140W olanı 95'te calıştirırsan fan hızı düşer sessizce oynarsın.

Watt değeriyle alakası yok fan devrinin. Sıcaklıkla alakası var. Macunun dandikliği de sıcaklıklığı artırıyor, dolaylı yolan fan devri de artıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı