Acer Nitro 5 alınır mı?

• Konuyu başlatan Abbadon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 123
  • Görüntüleme 10.051
Cihazdan memnun musunuz? Panel ve ısınma açısından nasıl?
Dediğim gibi cihaz daha 1 haftalık ben şuanlik ağır bi işte kullanmadığım için fazla bi detay veremem şuan memnunum panel de bi sorun yok gözü yormuyor 250nit olması eksi bi yön tabiki ama zaten öyle bi yerlere piknik alanı gibi bi yere gidip götürülmek öyle diyim parlaklığı az veriyor ama gece ve oda içinde kullanımda hiç fena deil biraz bi güneş çarpsa pek bi sorun teşkil etmiyor ısınma konusunda gta 5 diyim örnek vercem 3500 ile 4000 arasında devir döndürüyor online modda tabiki yine dilersen bi bakabilirim

Bu laptop alınır mı? Arkadaşlar. Daha iyi önerisi olan varsa 25K'ya kadar yardımlar için teşekkürler.
Arkadaşlar böyle bir acer buldum fiyatı da baya iyi ne diyorsunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231005_014017_Trendyol.jpg
    Screenshot_20231005_014017_Trendyol.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 71
Böyle bir şey yok. GPU daha fazla güç çekecek ve ısınacak evet ama bu yüksek bir ısınma değil. Zaten GPU 100 watt çekecek😀. Sorun yok watt ı ne kadar yüksekse o kadar güzel performans alırsın. Gidip 45 watt ile RDR2 de 20FPS almaya gerek yok ısınacak diye.
Anladım hocam eğer öyleyse iyi.

Dediğim gibi cihaz daha 1 haftalık ben şu anlık ağır bir işte kullanmadığım için fazla bir detay veremem şu an memnunum panel de bir sorun yok gözü yormuyor 250nit olması eksi bir yön tabii ki ama zaten öyle bir yerlere piknik alanı gibi bir yere gidip götürülmek öyle diyeyim parlaklığı az veriyor ama gece ve oda içinde kullanımda hiç fena değil biraz bir güneş çarpsa pek bir sorun teşkil etmiyor ısınma konusunda GTA 5 diyeyim örnek vereceğim 3500 ile 4000 arasında devir döndürüyor Online modda tabii ki yine dilersen bir bakabilirim.

Paneli göz yormuyorsa benim için bir sıkıntı yok. Zaten laptopu dışarıda güneşli bir ortamda kullanmam genel olarak kapalı ortamlarda kullanırım. Ayrıca eğer siadeli sıcaklık durumuna bakabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Öyle bir sorun ile karşılaşmadım

Bana sormamışsınız ama ben win11 i5 12500 ddr5 4800mhz 16ram rtx 4050 140w olan modeli kullanıyorun gayette memnunum
Hocam senin model n11 de ki Trendyol da ki ile tamamen aynı değil sanırım özellikler aynı ama ekran kartı w değer farklı ikisinede bakıp beni aydınlatır mısın 🙏🏼

Anladım hocam eğer öyleyse iyi.

Paneli göz yormuyorsa benim için bir sıkıntı yok. Zaten laptopu dışarıda güneşli bir ortamda kullanmam genel olarak kapalı ortamlarda kullanırım. Ayrıca eğer siadeli sıcaklık durumuna bakabilirseniz sevinir

Öyle bir sorun ile karşılaşmadım

Bana sormamışsınız ama ben win11 i5 12500 ddr5 4800mhz 16ram rtx 4050 140w olan modeli kullanıyorun gayette memnunum
Aynı modelli bende kullanmaktayim ve hiç fena bi ürün deil gayet yeterli bi cihaz

Hocam senin model n11 de ki Trendyol da ki ile tamamen aynı değil sanırım özellikler aynı ama ekran kartı w değer farklı ikisinede bakıp beni aydınlatır mısın 🙏🏼
Ben link paylaşmadım ama link leri paylaşırsanız memnuniyetle yardımcı olurum ve benim cihazın tam modelini yazacağım tam model numarası ile inceleme yapabilirsiniz an515-58-55QR

Anladım hocam 80 derece civarı laptoplar için oldukça makul değerler hatta maximum 85 dereceleri de görmeye razıyım. Bilgilendirme için tekrardan teşekkür ederim.
Zaten acer yeni laptop kasalarını tam bir araştırma yapmadım ama sanırım yarı plastik yarı alışım aliminyum olarak tasarlamaya başlamış

Aynı modelli bende kullanmaktayim ve hiç fena bi ürün deil gayet yeterli bi cihaz
Hocam aldım bakalım inşallah sorunsuz gelir ve sorunsuz kullanırım.

Ben link paylaşmadım ama link leri paylaşırsanız memnuniyetle yardımcı olurum ve benim cihazın tam modelini yazacağım tam model numarası ile inceleme yapabilirsiniz an515-58-55QR

Zaten acer yeni laptop kasalarını tam bir araştırma yapmadım ama sanırım yarı plastik yarı alışım aliminyum olarak tasarlamaya başlamış
Hocam benimkinin de tam adı AN515*58-52KA'mış.

Doğrudur hocam eskilerde alüminyum daha çok vardı ama yeni kasalarda plastik oranını arttırmışlar. Kardeşimde de Acer'ın i512500 3050ti'lı modeli var oradan biliyorum.

ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop(Acer Türkiye Garanti) Fiyatı, Yorumları - Trendyol benim bahsettiğim bu laptop idi

Aga pahalı baya

Bunu aldım dostum tam model adı NH.QLZEY.006 iyidir umarım sende bir bakar mısın

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231005_014017_Trendyol.jpg
    Screenshot_20231005_014017_Trendyol.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı