Acer Nitro 5 alınır mı?

Bütçe
45000

sheyxs

Femtopat
Daha fazla  
Oyun laptopu almak istiyorum ve almak istediğim laptopun özellikleri 1TB SSD, 16 veya 32 GB RAM ve RTX 4060. gerisi pek de önemli değil, ekran kartı da en az 105 watt olursa iyi olur.

Uzun zamandır araştırıyorum ve Acer marka alma kanısına vardım. Önce Acer Nitro V16 almayı düşünmüştüm fakat ekran kartı 85 watt olduğu için kullanıcılar beni caydırdılar bu laptoptan. Şu an Acer Nitro 5 almayı düşünüyorum, bütçem 45.000

Bu laptop alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınmaz kazık bu linkteki, attığıma ram takviyesi yaparsanız 43500 civarına geliyor

Ram takviyesi ile uğraşmam diyorsanız

Bütçe 45'e rahat çıkıyorsa iki üst mesajdaki cihaz gayet iyi, bunlara göre tek eksisi paneli

Neden alınmaz onu da söyleyin bari. Üstelik trendyol ve hepsiburada dışındaki satıcılardan alışveriş yapmak istemiyorum.

Neden alınmaz ki fiyatı gayet uygun. Bu donanımda asus, msi vs hep 50k üstünde. Ayrıca hepsiburada veya trendyoldan almayı düşünüyorum.

Uygun değil neden uygun olmadığını açıkladım zaten aynı cihaz daha ucuz. Ayrıca taksit vs. Yapılmayacaksa Trendyol veya hepsiburadadan almanın mantığı yok şuan pahalı satıcıyken

Uygun değil neden uygun olmadığını açıkladım zaten aynı cihaz daha ucuz. Ayrıca taksit vs. Yapılmayacaksa Trendyol veya hepsiburadadan almanın mantığı yok şuan pahalı satıcıyken
Ben cihazı soruyorum uygun mu değil mi diye. Attığım site sadece cihazı göstermek içindi. Gidip bayiden bile alabilirim yani.

Kazık fiyat demem yeterli olur mu? Aynı fiyata daha iyi modeller var demem yeterli olur mu? Fiyatı uygun değil kazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…