Acer Nitro 5 alınır mı?

Bütçe
45000

sheyxs

Femtopat
Daha fazla  
Oyun laptopu almak istiyorum ve almak istediğim laptopun özellikleri 1TB SSD, 16 veya 32 GB RAM ve RTX 4060. gerisi pek de önemli değil, ekran kartı da en az 105 watt olursa iyi olur.

Uzun zamandır araştırıyorum ve Acer marka alma kanısına vardım. Önce Acer Nitro V16 almayı düşünmüştüm fakat ekran kartı 85 watt olduğu için kullanıcılar beni caydırdılar bu laptoptan. Şu an Acer Nitro 5 almayı düşünüyorum, bütçem 45.000

Bu laptop alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
512 GB SSD, 8 GB RAM, ekran kartı 115W bir de ekran boyutu 15,6 inç. Üstelik fiyatı 44500₺ dalga geçiyor olmalısın?

1500TL'ye 16 GB RAM veya, 700TL civarına 8 GB RAM alıp ekle çok zor bir şey değil. SSD de ileride yetmezse yükseltilir. 100W sonrası oyunlarda fark etmiyor çünkü kart 100W üstüne çıkamıyor. LOQ daha kaliteli bir seri ve arada işlemci farkı var. Serviside unutmamak lazım Acer'in servisi berbat, Lenovo'nun servisi Acer'e göre çok daha iyi. Şimdi söyle dalga geçen ben miyim sen mi?

1739975713687.png

1739975746824.png

1500TL'ye 16 GB RAM veya, 700TL civarına 8 GB RAM alıp ekle çok zor bir şey değil. SSD de ileride yetmezse yükseltilir. 100W sonrası oyunlarda fark etmiyor çünkü kart 100W üstüne çıkamıyor. LOQ daha kaliteli bir seri ve arada işlemci farkı var. Serviside unutmamak lazım Acer'in servisi berbat, Lenovo'nun servisi Acer'e göre çok daha iyi. Şimdi söyle dalga geçen ben miyim sen mi?

Eki Görüntüle 2427549

Eki Görüntüle 2427550
Kardeşim önerdiğin laptopu kimse almamış ki… yani en azından o sitede değerlendirmelere falan bakardım genel olarak kullanıcılar memnun kaldıysa alırdım. Ama her siteye güvenemiyorum benim laptopa bir lafım yok ramı yükseltirsin ssd yükseltirsin ama hazır yüksek almak daha mantıklı 3000 5000 liranın peşinde değilim.

Kardeşim önerdiğin laptopu kimse almamış ki… yani en azından o sitede değerlendirmelere falan bakardım genel olarak kullanıcılar memnun kaldıysa alırdım. Ama her siteye güvenemiyorum benim laptopa bir lafım yok RAM'ı yükseltirsin SSD yükseltirsin ama hazır yüksek almak daha mantıklı 3000 5000 liranın peşinde değilim.

Attığım site gaming.gen e bağlı ve güvenilir bir site. Trendyol'daki satıcıdan daha güvenli olduğu kesin. Ayrıca değerlendirmelere bakarak laptop alacaksan hiç alma. Bot yorumlar oluyor, ürün kötü olsa bile sırf kendi kullandığı için yüksek puan verenlerde var veya 2 saatlik kullanım sonrası "Aa bu çok güzel" diye yorum atanlar var.

Attığım site gaming.gen e bağlı ve güvenilir bir site. Trendyol'daki satıcıdan daha güvenli olduğu kesin. Ayrıca değerlendirmelere bakarak laptop alacaksan hiç alma. Bot yorumlar oluyor, ürün kötü olsa bile sırf kendi kullandığı için yüksek puan verenlerde var veya 2 saatlik kullanım sonrası "Aa bu çok güzel" diye yorum atanlar var.
Peki teşekkür ederim lenovo markayı cebime koydum başka önerdiğin marka var mı büyük ekran daha çok işimi görür fazladan monitör takmak istemiyorum.

Ben 3060'lı modeli kullanıyorum 2 yıl oldu alalı sıcaklık ve yüksek fan sesini dert etmiyorsan değerlendirmeye alabilirsin.
Sıcaklığın çözümü ptm7950. 2 yıl olduğundan garanti de bitmiştir uygulayın gitsin.

Hocam nereden aldınız? Yeni gümrük vergisi ile çok maliyetli olur mu?
Ben Thermalright Heilos aldım yarın uygulayacağım. CoolerMaster Mastergel Maker Nano sürmüştüm 3 haftada pump out oldu. İlk sürdüğümde sıcaklıklar biraz daha iyi olsa bile ses azalmamıştı. Heilos için ptm kadar iyi deniyor bakalım deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı