Acer Nitro 5 almayın

• Konuyu başlatan pe3ah
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 128
  • Görüntüleme 16.801
Teknoloji bir noktaya kadar şans işidir, birkaç kişi kötüledi diye Acer kullanmayacak değilim. Ayrıca Acer markasını birçok alan da kullanmış ve beğenmiş birisiyim.

Birkaç kişi derken? Şu sorunu yaşayan 50 kişiyi gösterebilirim sana. Ki konunun açıklamasında 4 tanesini göstermişim zaten? Hatta yorum atan bir kişinin arkadaşı da bu sorunu yaşamış. Benimle beraber 6 etti :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknoloji bir noktaya kadar şans işidir, birkaç kişi kötüledi diye Acer kullanmayacak değilim. Ayrıca Acer markasını birçok alan da kullanmış ve beğenmiş birisiyim.

Bence çok çok saçma bir bakış açısı çoğu kişi için dünya para olan laptopa para veriyorsun ve sonra şans işi diyorsun. Neden konsollar çıktığında problem olmuyor veya problem çıkarsa tüm seride problem oluyor genelde ve yeni seri çıkarıyorlar.

Bence çok çok saçma bir bakış açısı çoğu kişi için dünya para olan laptopa para veriyorsun ve sonra şans işi diyorsun. Neden konsollar çıktığında problem olmuyor veya problem çıkarsa tüm seride problem oluyor genelde ve yeni seri çıkarıyorlar.
Dünyanın en iyi markasından da alışveriş yapsan sorunlu bir ürün denk gelebilir.

Birkaç kişi derken? Şu sorunu yaşayan 50 kişiyi gösterebilirim sana. Ki konunun açıklamasında 4 tanesini göstermişim zaten? Hatta yorum atan bir kişinin arkadaşı da bu sorunu yaşamış. Benimle beraber 6 etti :)
Acer i önermeyen değil de öneren kişi sayısını saymanı öneririm.

Dünyanın en iyi markasından da alışveriş yapsan sorunlu bir ürün denk gelebilir.

Acer i önermeyen değil de öneren kişi sayısını saymanı öneririm.
50 üründe 3-5 kişi sorun yaşasa şans işi olabilir. 50 üründe 30-40 kişi sorun yaşıyorsa bu ayıplı ürün oluyor. Şu ana kadar bu sorunu görmemiştim. Garipmiş.

Ekran kilitleniyor hocam. Kapağı aç kapa yapınca 10 saniyeliğine sorun çözülüyor ama geri kilitleniyor. Dediğim işlemi yapınca ekranın üstünde boydan bir çizgi oluyor bir de.
Bende ekranın bozulmasıyla alakalı yaşadığım tek şey undervoltu fazla yapınca TS Bench hata vermemesine rağmen ekranda yeşil noktalar olması. Onu da undervolt ayarını -140'dan -120'ye alınca düzeliyordu.

50 üründe 3-5 kişi sorun yaşasa şans işi olabilir. 50 üründe 30-40 kişi sorun yaşıyorsa bu ayıplı ürün oluyor. Şu ana kadar bu sorunu görmemiştim. Garipmiş.

Hocam ben bayağı şaşırdım bunu duyunca. Her yerde önerilen bir PC idi. Aldıktan sonra sorunlar yaşayınca bir araştırayım dedim. Tonla aynı sorunu yaşayan insan gördüm. Herkesin anakartı komple değişmiş.

Bende ekranın bozulmasıyla alakalı yaşadığım tek şey undervoltu fazla yapınca TS bench hata vermemesine rağmen ekranda yeşil noktalar olması. Onu da undervolt ayarını -140'dan -120'ye alınca düzeliyordu.

Hocam pek bir bilgim yok o konuda. Tek bildiğim yaşadığım sorunun kronik olduğu ve sadece benim değil çok fazla kişini yaşadığı. 3060'lı modelinde bile sorun yaşayan var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı