Acer Nitro 5 AMD ayarları nasıl olmalı?

metin2oynuyorum

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar Acer Nitro5 kullanıyorum
Rx560x-8Ram-Ryzen3550H
AMD RADEON ayarları nasıl olmalı ?
Her oyunumu oyun kısmına eklemem gerekir mi ?
Bu uygulamadaki ayarlar FPS arttırır mı ?
'Oyun,Esport,Pil,Standart' seçenekleri var ben standart olarak kullanıyorum şu anda

Hocam her oyununuzu oyun kısmına ekleyin. CS:GO tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorsanız esport modunu seçin. Hikaye tabanlı vs. oyunları oynuyorsanız oyun modunu seçin. Fişe takılı oynarsanız yüksek performans alırsınız. Laptoplar başlangıçta pilde dengeli, fişte yüksek performans modu ile geliyor. İsterseniz kendiniz pilde de yüksek performans ile kullanabilirsiniz ama pek önermem şarjınız çok çok hızlı tükeniyor. Bunun haricinde ekstra bir şeye dokunmanıza gerek yok, oyununuzun keyfini çıkarın.

Hocam her oyununuzu oyun kısmına ekleyin. CS:GO tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorsanız esport modunu seçin. Hikaye tabanlı vs. oyunları oynuyorsanız oyun modunu seçin. Fişe takılı oynarsanız yüksek performans alırsınız. Laptoplar başlangıçta pilde dengeli, fişte yüksek performans modu ile geliyor. İsterseniz kendiniz pilde de yüksek performans ile kullanabilirsiniz ama pek önermem şarjınız çok çok hızlı tükeniyor. Bunun haricinde ekstra bir şeye dokunmanıza gerek yok, oyununuzun keyfini çıkarın.
Teşekkürler Hocam. Fakat yüksek performans ta ani FPS dropu oluyor mesela 120 ile giderken aniden 9-10 oluyor ve geri 120 oluyor bu olayı da ben en yüksek işlemci durumunu 95 yaparak çözdüm :) Ve hocam benim oyun kısmımda VALORANT ı esport yaptım ama sniper elite 3 var onu da gaming yaptım doğru mu ? Tüm grafikler kısmında standart seçili fakat

Teşekkürler hocam. Fakat yüksek performans ta ani FPS dropu oluyor mesela 120 ile giderken aniden 9-10 oluyor ve geri 120 oluyor bu olayı da ben en yüksek işlemci durumunu 95 yaparak çözdüm :) ve hocam benim oyun kısmımda Valorant'ı esport yaptım ama Sniper Elite 3 var onu da Gaming yaptım doğru mu? Tüm grafikler kısmında standart seçili fakat.

Doğrudur hocam. Grafik modu standartta kalabilir çünkü öyle şahane bir etkisi yok hocam. Oyun içinden seçtiğiniz grafikler ile ayarlayın. İşlemci kısıtlamasını ben de kendimde uygulayacağım teşekkürler :) Minecraft'ta çok drop yiyordum.

Doğrudur hocam. Grafik modu standartta kalabilir çünkü öyle şahane bir etkisi yok hocam. Oyun içinden seçtiğiniz grafikler ile ayarlayın. İşlemci kısıtlamasını ben de kendimde uygulayacağım teşekkürler :) Minecraft'ta çok drop yiyordum.
Tamam hocam hikaye oyunlarımı GAMİNG esport oyunlarımı Espor seçeneğini yaptım oyun kısmından
Hocam oyunları amd uygulamasından mı başlatayım yoksa masaüstünden mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı