Acer Nitro 5 AN515-42 CS:GO FPS düşüşü

Y. Emre Doğru

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, CS:GO oynarken FPS 90-100 seviyelerine kadar iniyor. YouTube'da ve forumda önerilen tüm ayarları yaptım. Bilgisayara format attım, oyunu yeniden kurdum fakat herhangi bir değişim olmadı. Ryzen 5 2500U ve RX560X kombinasyonunun bu kadar az FPS alması normal mi? Sürücüden kaynaklanıyor olabilir mi? Önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC yüksek performans modunda mı?
Oyun RX560X ile çalıştığından emin misiniz?
Oyun içi ayarlar hangi seviyede?
Oyun oynarken sıcaklıklar ve CPU, GPU kullanımları nasıl?
Sürücüler güncel mi?

PC yüksek performans modunda mı?
Oyun RX560X ile çalıştığından emin misiniz?
Oyun içi ayarlar hangi seviyede?
Oyun oynarken sıcaklıklar ve CPU, GPU kullanımları nasıl?
Sürücüler güncel mi?
PC yüksek performans modunda, oyun RX560X ile çalışıyor, oyun içi ayarların hepsi en düşük seviyede, işlemci ve ekran kartı 70 dereceyi geçmiyor, sürücüler güncel. CPU ve GPU kullanımını görmek için farklı farklı programlar denedim fakat hiçbiri çalışmadı.

Başka oyunlarda olmuyor sadece CS:GO'da oluyorsa, Steam'den oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. CPU GPU kullanımını görmek için Afterburner en iyisi sanırım. Eğer kullanıp da göremediyseniz şuradan bakarak kurun çalışması gerekir.

Başka oyunlarda olmuyor sadece CS:GO'da oluyorsa, Steam'den oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. CPU GPU kullanımını görmek için Afterburner en iyisi sanırım. Eğer kullanıp da göremediyseniz şuradan bakarak kurun çalışması gerekir.
Maalesef her şeyi denedim fakat göstergeler açılmıyor.

Merhaba, CS:GO oynarken FPS 90-100 seviyelerine kadar iniyor. YouTube'da ve forumda önerilen tüm ayarları yaptım. Bilgisayara format attım, oyunu yeniden kurdum fakat herhangi bir değişim olmadı. Ryzen 5 2500U ve RX560X kombinasyonunun bu kadar az FPS alması normal mi? Sürücüden kaynaklanıyor olabilir mi? Önerileriniz nedir?
Sorunu çözebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı