Acer Nitro 5 AN515-54 düşük FPS

Xmailon

Decapat
Konu yanlış yerde ise özür dilerim.

Selamlar 2 gün önce Acer Nitro 5 AN515-54 (16 GB RAM i5 9300H GTX1660 Ti 120 Hz) modelini aldım.
Ve GTA 5 harici her oyunda Ultra'da 80+ görüyor (Forza Horizon 4, War Thunder, Insurgency vb.) GTA 5'te hangi ayarı denesem 60'ın üstüne çıkmıyor.
Ne yapmam gerek.
İşlemci sıcaklığı 90 derece ekran kartı da 60'ı görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Selamlar 2 gün önce Acer Nitro 5 AN515-54 (16 GB RAM i5 9300H GTX1660 Ti 120 Hz) modelini aldım.
Ve GTA 5 harici her oyunda Ultra'da 80+ görüyor (Forza Horizon 4, War Thunder, Insurgency vb.) GTA 5'te hangi ayarı denesem 60'ın üstüne çıkmıyor.
Ne yapmam gerek.

Merhabalar aynı cihazın farklı versiyonu var(16 ram/120hz/i5-8300h/gtx1050) ve de tam manasıyla sorunuza çözüm olmayabilir ama 5-10 FPS'de olsa fark ettiren bir detay fark ettim onu paylaşayım Nitrosens'de oyuna girmeden Coolboost'u açıp fan devirlerini Max'a getirip bir de sağ üstteki ayarlardan oyun FPS, oyun spor...vs gibi seçenekler mevcut ben CoD Warzone için oyun sporu seçtiğimde FPS artışı gördüm, denemediyseniz bir deneyin derim...

Merhabalar aynı cihazın farklı versiyonu var(16 ram/120hz/i5-8300h/gtx1050) ve de tam manasıyla sorunuza çözüm olmayabilir ama 5-10 FPS'de olsa fark ettiren bir detay fark ettim onu paylaşayım Nitrosens'de oyuna girmeden Coolboost'u açıp fan devirlerini Max'a getirip bir de sağ üstteki ayarlardan oyun FPS, oyun spor...vs gibi seçenekler mevcut ben CoD Warzone için oyun sporu seçtiğimde FPS artışı gördüm, denemediyseniz bir deneyin derim...
Dostum UnderVolt yaptım -150 volt olarak sistem azıcık daha rahatladı ve ekran kartı kullanımı daha da yükseldi :)

Ne yapmam gerek.
Arkadaşım, laptopu nereden aldınız. Benim de böyle bir laptopa ihtiyacım var.

Hepsiburada'dan aldım da bana ürün bir garip geldi ama ben hariç herke memnun.
:) :(

Aynı ürünü ben de aldım açıkçası beklentimi pek karşılamadı daha iyi bir performans bekliyordum. Ağır oyun denediğimi söyleyemem gerçi CS:GO'da denedim ancak izlediğim bazı videolarda insanların 1920*1080'de aldıkları FPS'leri ben 1024*768 anca alabiliyorum. Neden bu fark var anlamadım. Ve ürünün 8 GB modellerinde 4*2 Dual Channel yaparlarken 16 GB versiyonunda gidip tek kanal RAM kullanmışlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı