Acer Nitro 5 AN515-57 için RAM ve SSD önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. Bende şu anda Acer Nitro 5 AN515-57 modelinin GTX 1650 - i5 11400H versiyonlu laptopu var. Bu laptopa uygun RAM ve SSD önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam M2 gen4 SSD alacaksınız. Ram ddr4 3200 MHz olarak görünüyor. Fakat emin olmak için cpu Z programını indirip bakmanız şart. Bazı kaynaklarda ekstradan sata portu var deniyor ama aparat almanız lazım. Zaten sata SSD de tavsiye etmem.

Hocam M.2 gen4 SSD alacaksınız. RAM DDR4 3200 MHz olarak görünüyor. Fakat emin olmak için CPU Z programını indirip bakmanız şart. Bazı kaynaklarda ekstradan SATA portu var deniyor ama aparat almanız lazım. Zaten SATA SSD de tavsiye etmem.

Laptopun kasasında Dual M.2 Support + One HDD slot yazıyor. RAM için laptoptaki aynı RAM'den almak istiyorum ama markasını bilemiyorum, bunu öğrenme seçeneğim var mıdır?

Laptopun kasasında Dual M.2 Support + One HDD slot yazıyor. RAM için laptoptaki aynı RAM'den almak istiyorum ama markasını bilemiyorum, bunu öğrenme seçeneğim var mıdır?

CPU-Z programından baktım RAM'in kodu AO1P32NC8T1-bgxs olarak geçiyor sanırım Adata bir RAM.

Son düzenleme:

CPU-Z programından baktım RAM'in kodu AO1P32NC8T1-bgxs olarak geçiyor sanırım Adata bir RAM.

Tamam hocam dediğim gibi boşta bir adet M.2 bir adet de SATA portu mevcut. Ona da 2.5 inç olan SSD'lerden takabilirsiniz. RAM için çift kanal çalışması için iki RAM'in de aynı marka olması lazım. Farklı olması durumunda çift kanal çalışmayabilir. Denemeniz lazım. Bana kalırsa 16x2 şeklinde RAM takviyesi yapabilirsiniz. Hayır 8 GB daha eklesem olur derseniz biraz riskli.

Tamam hocam dediğim gibi boşta bir adet M.2 bir adet de SATA portu mevcut. Ona da 2.5 inç olan SSD'lerden takabilirsiniz. RAM için çift kanal çalışması için iki RAM'in de aynı marka olması lazım. Farklı olması durumunda çift kanal çalışmayabilir. Denemeniz lazım. Bana kalırsa 16x2 şeklinde RAM takviyesi yapabilirsiniz. Hayır 8 GB daha eklesem olur derseniz biraz riskli.

İlginiz için teşekkürler hocam. Yakın zamanda ekleme yapacağım inşallah.

İlginiz için teşekkürler hocam. Yakın zamanda ekleme yapacağım inşallah.

Dahili RAM ile sorunsuz çalıştığı kanıtlanmış hocam siz de bir bakın isterseniz.

Dahili RAM ile sorunsuz çalıştığı kanıtlanmış hocam siz de bir bakın isterseniz.

Sağ olun hocam bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı