Acer Nitro 5 AN515-57 vs ASUS TUF Gaming F15 FX506HM-HN114

ekran kartında watt da çok önemli oluyor baktım ikisinin ekran kartı aynı işlemcilerin skorları hemen hemen eşit hatta i5-11400hnin kullanıcı skoru daha iyi gibi üstelik ben de asus kullanıcısıyım asusun armory create gibi uygulamaları çok daha iyi oluyor benim önerim asus tuf gaming olacaktır acer alırsanız yine birçok oyunu açabilecek ama asus tuf görülebilir farkla daha iyi olacaktır.
Ben de şu an asus kullanmaktayım hem de 2013 senesinden beri, o yüzden gönlüm ondan yana ama tam da emin olamadım acer istediğim özellikleri karşılıyor gibi

maalesef, kredi kartı ile alacağım taksit olduğunda faiz koyuyor ve 30 üstü veremiyorum

Ben de şu an asus kullanmaktayım hem de 2013 senesinden beri, o yüzden gönlüm ondan yana ama tam da emin olamadım acer istediğim özellikleri karşılıyor gibi

maalesef, kredi kartı ile alacağım taksit olduğunda faiz koyuyor ve 30 üstü veremiyorum
Taksit ile almayın, iade durumu olursa 12 ay taksitle verirler. Attığınız 2 cihazı da ne olursa olsun almayın.

biraz daha bütçeni arttırırsan asus rog zephyrus serisini de öneririm şu an kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim aynı zamanda daha şık oluyorlar
adobe uygulamaları, programlama, oyun oynama, günlük kullanım için kullanacağım uygun mu ve ryzen hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden intel bakıyordum

Taksit ile almayın, iade durumu olursa 12 ay taksitle verirler. Attığınız 2 cihazı da ne olursa olsun almayın.
şu bütçede daha iyi bir şeyler önerin o zaman.

adobe uygulamaları, programlama, oyun oynama, günlük kullanım için kullanacağım uygun mu ve ryzen hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden intel bakıyordum

şu bütçede daha iyi bir şeyler önerin o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı