ASUS TUF Gaming F15 vs Acer Nitro AN515-57

• Konuyu başlatan j4sQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.147
TUF'larda ısınma problemi ortadan kalktı, gönül rahatlığıyla alabilirsin, bu cihazdan sadece 2 ay içerisinde 470 adet sattık ve tek bir geri dönüş almadık ısı problemiyle alakalı. Bütçe nedir?
max 16k. Asusu almayı planlıyodum ama satıcının stoğu bitmiş şu an en düşük 18k oldu maalesef :(

max 16k. Asusu almayı planlıyodum ama satıcının stoğu bitmiş şu an en düşük 18k oldu maalesef :(
Şuan önümde cihaz, gerçekten güzel, aman 2000 lira için Acer alma.
20230330_144944.jpg

Şuan önümde cihaz, gerçekten güzel, aman 2000 lira için Acer alma.Eki Görüntüle 1720306
Bu cihaz güzel keşke bende bunu alsaydım salak gibi gittim 25ms acer nitro 5 aldım. 25ms panel var rezil bir ekranı var gittim asusla yanyana actim benimki bariz ghostingli garantiye gonderdim size sormadan işlem yapilmaz dediler.

Sormadan Ekrani mi söktüler yeni 25ms takmislar daha berbat oldu Allah belalarini versin. Ne mac oynaniyor ne cs go 5 dakika sonra gözler ghostingli oluyor mahvediyor.

Şu an önümde cihaz, gerçekten güzel, aman 2000 lira için Acer alma.Eki Görüntüle 1720306

Bu cihazı alacağım inşallah teşekkür ederim cevaplarınız için çok yardımcı oldunuz. Bir de aynı özellikte olmalarına rağmen model numaraları farklı oluyor cihazların. Aralarında başka fark var mı yoksa satıcıdan dolayı mı kaynaklanıyor bu farklılık?

Bu cihazı alacağım inşallah teşekkür ederim cevaplarınız için çok yardımcı oldunuz. Bir de aynı özellikte olmalarına rağmen model numaraları farklı oluyor cihazların. Aralarında başka fark var mı yoksa satıcıdan dolayı mı kaynaklanıyor bu farklılık?
Hayır model numaralarında özellik farkları olabiliyor çok fazla olmasada, örneğin birinde 8 GB varken diğerinde 16 GB tek kanal olabiliyor.

Hayır model numaralarında özellik farkları olabiliyor çok fazla olmasada, örneğin birinde 8 GB varken diğerinde 16 GB tek kanal olabiliyor.
Asus TUF Gaming F15 FX506HC-HN373 i5-11400H 8GB RAM 512GB SSD 4GB RTX3050 15.6 inç FHD 144Hz hocam bu laptopa ram eklemesi yapabiliyor muyum? Amazon linkinde en fazla 8 gb diyor. Bu linkte 32 gb a kadar ekleme yapılabilir diyor. Hangisi doğru ve bu kasa 2022 model mi tavsiye eder misiniz? İlk attığım Asus modeli hn375'ti bu hn373

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı