Nereden baktın hocam
Intel'in sitesinden işlemci özelliklerine baktım.
Nereden baktın hocam
Yükseltilebiliyor mu sizce işlemci destekliyorsaIntel'in sitesinden işlemci özelliklerine baktım.
Hocam çok teşekkür ediyorum içinde 8 varken extra direkt 16 daha alıp aynısından taksam çalışır mı acaba birde işlemci hızı turbo bostla max kaça çıkıyor sitesinden 2.45 falan yazıyor saçma şekildeBende cihaz var bugün 8 GB RAM taktım ve 16 ya tamamladım. 32 GB'a kadar desteği var. Cihazın içindeki gelen RAM DDR5 Samsung 4800 MHz RAM o da Amazon'da var 1K fiyatı var onu da almanı öneririm. Cihazın 2 sorunu var ilk sorunu şarjının 2-3 saat arası gitmesi(ilk defa gaming laptop kullanıyorum normal deniyor ama bilemedim) ikincisi de panel özellikleri kendim aratınca bulamadım panel özelliklerini ama biri Technopat Sosyal'e konu açmış özellikler böyle 250 nit, 25 ms, %45 NTSC panel 144Hz bir ekranın 25 ms olması ne kadar saçma olduğunu anlatmama gerek yoktur umarım.
Hocam çok teşekkür ediyorum içinde 8 varken extra direkt 16 daha alıp aynısından taksam çalışır mı acaba bir de işlemci hızı Turbo bostla Max kaça çıkıyor sitesinden 2.45 falan yazıyor saçma şekilde.
Aynen hocam mantıklı teşekkür ederimHocam 8 + 8 yapıp 16 yapman yeterli olur hiç toplam RAM'i 24 olan birini görmedim ya 16 ya 32 görüyorum bir sebebi vardır muhtemelen.
Onun dışında işlemci olayını bilmiyorum.
Bende cihaz var bugün 8 GB RAM taktım ve 16 ya tamamladım. 32 GB'a kadar desteği var. Cihazın içindeki gelen RAM DDR5 Samsung 4800 MHz RAM o da Amazon'da var 1K fiyatı var onu da almanı öneririm. Cihazın 2 sorunu var ilk sorunu şarjının 2-3 saat arası gitmesi(ilk defa gaming laptop kullanıyorum normal deniyor ama bilemedim) ikincisi de panel özellikleri kendim aratınca bulamadım panel özelliklerini ama biri Technopat Sosyal'e konu açmış özellikler böyle 250 nit, 25 ms, %45 NTSC panel 144Hz bir ekranın 25 ms olması ne kadar saçma olduğunu anlatmama gerek yoktur umarım.
Hocam memnun musun bende alacağım şimdi bir de bana da bir 8 GB RAM lazım en uygunu hangisi 850 belki 900 bütçe var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.