Servislik ne olabilir ki? Cok iyi bakarim cihazlara.Eskiden Nitro'larda vardı. 2020 ve öncesinde. Şu an sıkıntı çıkaran görmedim. Tek sorun Acer'ın servisi çok başarılı değil.
Servislik ne olabilir ki? Cok iyi bakarim cihazlara.Eskiden Nitro'larda vardı. 2020 ve öncesinde. Şu an sıkıntı çıkaran görmedim. Tek sorun Acer'ın servisi çok başarılı değil.
Hocam kanıtlayamam ama akıcı gidiyorYapar misin? Ghosting olup olmadigini yazarsin.
Tamam hocam tesekkur ediyorum.Hocam kanıtlayamam ama akıcı gidiyorEki Görüntüle 1865816
Servislik ne olabilir ki? Cok iyi bakarim cihazlara.
Ben biraz takinti hastasi olan biriyim, cok dusunurum. Son 3 gunde o konulari gorunce takintim asiri derece de ilerledi. Gunde 9-12 saat arastirma yapiyordum cihazin ghosting olayi ile alakali. Sen eski modellerde var diyince icimi rahatlattin. Tesekkur ederim. Eger yeni modellerde sorun yasanlar varsa, yazmasin.Yılda 2 kere temizliğini ve macununu yenileyin. Cihazın hava giriş yerleri olabildiğince açık olsun. RAM veya SSD takarken dikkatli olun. Servislik olma ihtimalini en az ihtimale indirmek için bunları yapın.
Hocam pozitif düşünün, güçlü işlemci ve iyi bir ekran kartı dengesi var, monitoru hiç mi sevmediniz çok mu rahatsız etti (Ki ortalama kullanıcı için sanmıyorum, profları katmıyorum) gidersiniz ekstra bir monitor alırsınız bütçenize uygun. Diğer türlü bu fiyata iyi panelli kötü işlemci/ekran kartı bir laptop alırsanız, komple laptopu değiştirmek zorunda kalacaksınız.Ben biraz takinti hastasi olan biriyim, cok dusunurum. Son 3 gunde o konulari gorunce takintim asiri derece de ilerledi. Gunde 9-12 saat arastirma yapiyordum cihazin ghosting olayi ile alakali. Sen eski modellerde var diyince icimi rahatlattin. Tesekkur ederim. Eger yeni modellerde sorun yasanlar varsa, yazmasin.
Ben Lenovo B570e yani İntel pentium olan bir cihazdan gecis yapacagim, parlaklik gibi seylerde sorun yasamam. Sorun yasayacagim tek sey ghosting. Ghosting'de olmazsa sorun olmaz. 25 ms oldugunu hissettirmiyorsa tabii.Hocam pozitif düşünün, güçlü işlemci ve iyi bir ekran kartı dengesi var, monitoru hiç mi sevmediniz çok mu rahatsız etti (Ki ortalama kullanıcı için sanmıyorum, profları katmıyorum) gidersiniz ekstra bir monitor alırsınız bütçenize uygun. Diğer türlü bu fiyata iyi panelli kötü işlemci/ekran kartı bir laptop alırsanız, komple laptopu değiştirmek zorunda kalacaksınız.
Oyun programlama (Unreal engine 5), yazılım(C++), RDR2/GTA 5 falan oynuyorum, yeterli oluyor ghosting yaptığına şahit olmadım bunlarda. siz yine de başka kullanıcılara sormayı ihmal etmeyinBen Lenovo B570e yani İntel pentium olan bir cihazdan gecis yapacagim, parlaklik gibi seylerde sorun yasamam. Sorun yasayacagim tek sey ghosting. Ghosting'de olmazsa sorun olmaz. 25 ms oldugunu hissettirmiyorsa tabii.
TestUFO: Ghosting buraya giriyorsun. Eger fotografda ki gibiyse ghosting var.UFO testinin nasıl yapıldığını anlatırsanız ben de yapıp sonuçları söyleyebilirim, bende de AN515-58-5348 modeli var, Nitro 5 2022 model, Intel i5 işlemcili bir model. Aynı ekran panelinin kullanıldığını düşünüyorum, 1080p 144 Hz benim laptoptaki panel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.