Acer Nitro 5 AN517-41 Yavaş Wi-Fi Hızı

baybasit

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Acer Nitro 5 AN517-41 sürümlü RTX3060 grafik kartına sahip dizüstü bilgisayarı 2 gün öncesinde satın aldım. Ama bu iyi bir başlangıç olmadı. 2 gündür internet sorunu yaşıyorum ve araştırdığımda yalnız olmadığımı gördüm. İnternet sorunundan kastım internetim dengesiz bir şekilde hareket ediyor. Birçok farklı cihazda kontrol etmeme rağmen internet hızında sadece bu bilgisayar için istikrarsızlık mevcut.
İnternette hiçbir şey yokken bile internette ani düşüşler, KB hızında kalma, çok uzun bir süre sonra gerekli hıza ulaşma, ani artış yaşayan ping vs. vs. Gibi sorunlarla karşılaştım. Driver güncelleme, kaldırıp tekrardan yükleme, 1.802.11Ax'tan 2.802.11AC'ye geçme gibi farklı seçenekleri denedim. İlk güncelleme ile gelen sürücüde altyapının verdiği hızlara ulaşamadım. Şu an altyapı hızına ulaşmama rağmen bağlantı hiç stabil değil. Zaman zaman normal çalışsa da 200KB/sn'ye de düşebilir ve bir süre buradan indirilebilir. Yüklemede sorun yok. MediaTek Wifi 6 için birçok kişinin olumsuz yorumlarını görünce PC'yi iade etmeyi düşünüyorum? Farklı bir yöntem yok mudur?

1643985706445.png

Örnek ani düşmeler:

1643985716801.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı