Acer Nitro 5 AN517-41 nasıldır?

1-Ryzen 7 işlemcilerin Intel'e göre daha kısa ömürlü olduğunu söyledi bir arkadaşım doğruluk payı var mıdır?

İşlemciler öyle kolay kolay bozulan bir şey değil. Gerekli şartlar sağlandığında çok uzun yıllar kullanırsın.

2-bir de oyun oynarken aşırı bir ısınma yapıyor mu bilgilendirirseniz sevinirim.

Daha oyun yükleme şansım olmadı vize haftasından dolayı. Hafta içi okuldan oyun indireceğim.
YouTube'daki videolara bakıp bilgisayarın soğutması oldukça iyi olduğu söylenebilir. Bilgisayar boştayken genelde fanlarını kapatıyor.

Sitesinde pci express 4.0 ssd olduğu yaziyor. Ama laptop pci express gen3 yani 3.0 destekliyor. Takilan ssd hizi ise şöyle:

Kendime 2 TB kingston fury renegade pci express 4.0 ssd almistim. (7300-7000) uyumsuz olduğundan iptal etmek zorunda kaldım. Acer'in sitesinde ise 4.0 desteği var gibi görünüyor. Haftalardir bu desteğin olup olmadığını, hem teknik desteği arayarak, hem de "musteri.hizmetleri@acer.com" a mail atarak sormama rağmen tek alabildiğim cevap ; "Cihazınızı teknik servise göndererek öğrenebilirsiniz!" oldu. Türkiyede tek bir şehir de tek bir yerde olan, kötü şöhretli teknik servise ssd desteğini öğrenmek için yollamak gerçekten çok akıllıca olur! Acer aldım. Beni pişman ettiler. Eski laptopum hp nin 960m li modeli onda da 3.0 destegi vardı. Samsung 970 evo kullaniyorum tam performansli olarak. Ama 2022 senesinde çıkan cihazada ( rtx 3070m li model) 4.0 desteği yok. Şaka gibi.

Dosya Ekleri

• 20221125_224530.jpg
    20221125_224530.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı