Acer Nitro 5 AN517-42 alınır mı?

Saf güç bakımından 3070 Ti daha iyi gibi değil mi hocam?

Aynı bütçeye (maksimum 37k) 32 GB RAM ve 1 TB SSD'li laptop önerir misiniz peki? (37'den daha yukarıya çıkamam 32 GB RAM veya 1TB SSD olması zorunlu değil ama olursa iyi olur)

3 ms ve 300 nits diyor burada.
saf güc olarak 3070 ti 4070 ile aynı. kaldı ki dlls 3.0 a denk gelen amd nın gelistirdigi teknoloji bu seri kartlarada destek verecek

3070 Ti kasaya 250 nits 25ms leşin leşi bir panel koymak ta bu boş markaya yakışırdı tabii. F/P olarak iyi ama malzeme kalitesi ve parça kalitesi rezalet. Paneli beş para etmez. İçindeki termal pedler aşırı dandik bizzat içini açıp gördüm. Başka bir forumda birisinin pedleri akıp anakarta temas etmişti ama bu fiyata alınır yine.

Kardeşim bu laptopu bilmediğin o kadar açık ki konuşmamalısın bence. Ekran 144Hz ve 3 ms ayrıca birçok ekran kullanmış deneyimlemiş biri olarak 250 nitten daha parlak ve hiç ekran parlaklığını Full de kullanmadım. Şu an bunu yazarken yüzde otuzda kullanıyorum. Ayrıca 3070 Ti ekran kartı 150W ve DLSS 3 yerine AMD FSR 3 kullanabilirsiniz. Bu sayede 4070 performansı alırsın. Sana bir hayat tavsiyesi bilmediğin konuda konuşma yoksa burada olduğu gibi bilen biri gelir seni bozar. Bu yazıyı da aynı laptoptan yazıyorum bilgine. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı