Acer Nitro 5 AN517-42 iade edilir mi?

Arkadaşının aldığı daha iyi bir tercih ama aynı fiyata arkadaşın dediği gibi Asus Tuf 4060 bulursanız Tuf alın soğutmasıda oldukça iyidir.

Arkadaşımın sıcaklık değerleri büyüledi sanırım, aklıma bile gelmedi başka model bakmak TUF'ları da inceleyeyim bir dediğiniz gibi.

Arkadaşın HP ile 70 derece Forza da alıyorsa sorun sende değil, onun cihazı bi tık iyiymiş. Masaüstü sıcaklıkları ile yarışa girmiş arkadaşın.

Arkadaşın HP ile 70 derece Forza da alıyorsa sorun sende değil, onun cihazı bir tık iyiymiş. Masaüstü sıcaklıkları ile yarışa girmiş arkadaşın.

Ben de böyle olduğuna kanaat getirdim hocam. İkimizin cihazların fiyatları hemen hemen aynı olduğundan onunkisini alacağım sanırım bunu iade edip. İade sürecindeyken onun cihaza zam gelirse ne yaparım bilmiyorum ama

Onun cihazini atar misin?

Tufun Cpu su bence yüksek sıcaklıklara çıkıyor hocam, forumda birisi işlemci frekansını düşürüp güzel fps ve sıcaklık değerleri elde etmişti. 90ın üstüne yer yer çıkması hoş değil

HP'nin performansını bildiğim gördüğüm için diğerlerine bakmadım bile hocam, kullanıyor musunuz? Önerir misiniz?
Kullanmıyorum ama victusa kıyasla 90wh bataryası, uzun pil ömrü, g-sync ve daha iyi paneli olduğu için ben olsam Tuf tercih ederdim. Bu senenin Tuf modelini ben beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…