Acer Nitro 5 AN517-42 iade edilir mi?

Hocam Nitro açtığımda 95 falan görüyor işlemcim. Kapalıyken maksimum 85 falan hatırlıyorum. Ama acaba 36.100 TL'lik bir laptop almış mıyım o kafamı karıştırıyor. Sanki arkadaşımın aldığı daha mantıklı bir tercih gibi.
Arkadaşının aldığı daha iyi bir tercih ama aynı fiyata arkadaşın dediği gibi Asus Tuf 4060 bulursanız Tuf alın soğutmasıda oldukça iyidir.

Arkadaşının aldığı daha iyi bir tercih ama aynı fiyata arkadaşın dediği gibi ASUS TUF 4060 bulursanız TUF alın soğutmasıda oldukça iyidir.

Arkadaşımın sıcaklık değerleri büyüledi sanırım, aklıma bile gelmedi başka model bakmak :D TUF'ları da inceleyeyim bir dediğiniz gibi.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...YH?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0047nt-ryzen-7-7840hs-32gb-1tb-ssd-8gb-rtx-4060-144hz-161fdos-laptop-892p5ea-p-HBCV00004JMU8J?magaza=MTBİLİSİM&url_src=and-product-detail

Arkadaşlar selam. 36.100 TL'ye aldığım Acer marka laptop geçtiğimiz hafta bugün elime ulaştı. 1 haftadır ürünü kullanıyorum bir yandan da test ediyorum. Üründen fazla fan sesi geliyor ve fan sesine rağmen epey ısınıyor. Örneğin Forza Horizon 5 oyununda CPU Turbo Boost'u kapatmama rağmen 85-86 derecelere çıkıyor, GPU ise 87'lere kadar çıktı. Ben bu değerleri normal sanıyordum ta ki arkadaşım laptop satın alana kadar.
Alttaki HP marka laptopu 2 gün önce arkadaşım satın aldı. Aynı oyunda onun CPU'su 60'larda, GPU'su 60-70 arası oluyor. Fan sesinin az olduğunu söylüyor ve benden fazla FPS alıyor. Ben fan sesinden dolayı oyunun sesini duyamazken arkadaşım fandan rahatsız olmadığını söylüyor. Aşağıya görsel olarak maximum sıcaklık derecelerini ve fan seviyesini yükledim. Sizce laptopumu iade edeyim mi? Yoksa ben mi çok fazla kafama takıyorum? 2 gündür bu konuyu kafama fazlasıyla taktım ve yemek bile yiyemiyorum resmen. 2 günde 2 kilo vermişim :D. Gerçekten psikolojim bozulacak akıl verirseniz çok memnun olurum okuyan yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 1889420
Arkadaşın HP ile 70 derece Forza da alıyorsa sorun sende değil, onun cihazı bi tık iyiymiş. Masaüstü sıcaklıkları ile yarışa girmiş arkadaşın.

Arkadaşın HP ile 70 derece Forza da alıyorsa sorun sende değil, onun cihazı bir tık iyiymiş. Masaüstü sıcaklıkları ile yarışa girmiş arkadaşın.

Ben de böyle olduğuna kanaat getirdim hocam. İkimizin cihazların fiyatları hemen hemen aynı olduğundan onunkisini alacağım sanırım bunu iade edip. İade sürecindeyken onun cihaza zam gelirse ne yaparım bilmiyorum ama :D

Arkadaşının aldığı daha iyi bir tercih ama aynı fiyata arkadaşın dediği gibi Asus Tuf 4060 bulursanız Tuf alın soğutmasıda oldukça iyidir.

Tufun Cpu su bence yüksek sıcaklıklara çıkıyor hocam, forumda birisi işlemci frekansını düşürüp güzel fps ve sıcaklık değerleri elde etmişti. 90ın üstüne yer yer çıkması hoş değil

HP'nin performansını bildiğim gördüğüm için diğerlerine bakmadım bile hocam, kullanıyor musunuz? Önerir misiniz?
Kullanmıyorum ama victusa kıyasla 90wh bataryası, uzun pil ömrü, g-sync ve daha iyi paneli olduğu için ben olsam Tuf tercih ederdim. Bu senenin Tuf modelini ben beğendim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı