İnceleme Acer Nitro 5 AN517-54

benim de böyle, kalitesiz termal macun kullandıklarından olsa gerek, redditte öyle gördüm.

Hocam merhaba. Bu laptop hakkında konu ararken sizin konuyu gördüm ve okudum. Hem çift kanal ram, hem genel laptop deneyiminizi okudum. Güzel bir yazı, teşekkür ederim(özellikle Dishonored 2 oynayan birini görünce, daha bir dikkat etdim). Bende, şu an olmasada önümüzdeki aylarda fotoğrafda belirttiğim laptopu almayı(belki) düşünüyorum. Sizin laptopla neredeyse aynı, galiba sadece rtx 3070 var fark olarak. Çok büyük bir ihtimal çift kanal ram yapıcam aldığımda. Sorum şu şekilde eğer hala kullanıyorsanız 1 yıldır kullanıyor olmanız gerek. Şu anki tecrübelerinizi paylaşa bilirimisiniz rica etsem ? Almalımıyım yoksa başka bir şey mi arasam ? Kısa da olsa fikirlerinizi bildirirseniz, mutlu olurum.

Birde çok fazla anlamam ama rtx 3070 110W galiba değil mi ? Rtx 3060'a nazaran daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama diğer tarafdan da i5 11400h ile birlikte dar boğaz yapıp da tam performans alamayacağımdan korkuyorum. Belirtmekte fayda var, kendime kendi paramla alacağım ilk laptop, o yüzden güzel olmasını, beni gelecek yıllarda üzmemesinini istiyorum. Yanıtınızı bekliyorum hocam.

@Critical mass hocam, belki görmemişsinizdir diye yeniden etiketlemek istedim

Son düzenleme:

Bu cihazın RTX 3060 modelinin kullanıcısı olarak birkaç detay paylaşayım. Alacağınız laptopun MUX Switch desteği varsa, olmayan bilgisayarlara göre ölümcül bir tek-çift kanal RAM farkı olmayabilir öncelikle bunu araştırın. Bu detayları paylaşan arkadaşın bilgisayarı da belirttiğim gibi MUX Switch desteği olmadığından mecbur çift takan. Çoğu laptopta olduğu gibi ısınma sorunu bulunmaktadır bilginiz olsun. En azından benim kullandığım sürümde böyleydi. Darboğaz yapmaz normal halde ama ısılar fazlasıyla yükseldiğinden işlemci yeteri frekansa çıkamaz ve ekran kartına gerekli desteği veremez. Ek olarak garanti gibi durumlar söz konusu olduğunda ülke şartlarındaki en kötü desteğe sahiptir. En basit hatanızı kollar ve garanti dışı bırakabilirler kolayca. Ben garantiye gönderdim fakat 20 iş günü sonrası gelmedi ve yasal hakkımı kullanıp iade edip, masaüstü bilgisayar aldım. Size de direkt masaüstü öneririm. Ama illa dizüstü derseniz, farklı markalara ya da son Acer sürümlerine bakmanızı önerebilirim.

Bilgilendirme için teşekkür ederim, dediklerinizi göz önünde bulundurarak karar vermeye çalışıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…