Dostum sence Asus tuf 4050 mi yoksa bu bilgisayar mı ?17.3 istiyorsanız güzel seçenek, MUX switch var ve 140W GPU bulunduruyor. Fiyat farkına değer, 2. slot bulunuyor NVMe SSD için.
Geldiğinde inceleyip bilgi verirseniz çok sevinirim. Performansı zaten ortada özellikle ekran renk kalitesini merak ediyorum. Çünkü genelde %55 sRGB oluyor bu modeller.Ben de sipariş verdim aynı cihazı "Amazon" üzerinden yarın teslim edilecek ben 23.800TL ye aldım bu fiyata 140W ve mux switch olması bana çok garip geldi ama bu fiyata hemen sipariş verdim.
Bencede çok garip ayrıca 17.3 ekranıda gayet büyükBen de sipariş verdim aynı cihazı "Amazon" üzerinden yarın teslim edilecek ben 23.800TL ye aldım bu fiyata 140W ve mux switch olması bana çok garip geldi ama bu fiyata hemen sipariş verdim.
Dostum sence ASUS TUF 4050 mi yoksa bu bilgisayar mı?
Tabii hocam geldiği zaman yardımcı olmaya çalışırım. Hatta merak ettiğiniz bir bölümü olursa fotoğrafları atabilirim.Geldiğinde inceleyip bilgi verirseniz çok sevinirim. Performansı zaten ortada özellikle ekran renk kalitesini merak ediyorum. Çünkü genelde %55 sRGB oluyor bu modeller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.