Acer Nitro 5 Batarya Sorunu

Katılım
17 Eylül 2015
Mesajlar
780
Çözümler
8
Yer
İstanbul / Bahçeşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 9 7900X
İşlemci Soğutucusu : Arctic Liquid Freezer II 360MM A-RGB
Anakart : ASRock X670E Steel Legend
RAM: G.Skill Trident Z 16X2 32GB 6000MHZ CL30
Ekran Kartı : Sapphire Nitro+ S.E. RX 6900XT
PSU : Corsair HX1200
Kasa : Cooler Master TD500 White
M2 SSD : Hyperx Fury Gen4 1TB + Gigabyte Aorus Gen4 500GB + Kingston KC2000 Gen3 500GB
SSD : Sandisk SSD Plus 480GB + Sandisk SSD Plus 240GB
HDD : Toshiba X300 4TB
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Pilotaj Öğrencisi
Merhabalar, Acer Nitro 5 AN517-51 Model i7 9750H İşlemcili GTX 1660Ti ekran kartlı ve 16GB Ram'lı bir leptopa sahibim. CMD Komut satırı ile pil kapasitesini sorguladığımda %96'lık kapasitede olduğunu gördüm bataryanın fakat tam şarj olduktan sonra okula götürdüğümde klavyenin parlaklığını kapatmama ekranın parlaklığını en düşük seviyeye çekerek ve güç tasarrufu ve pil tasarrufu modlarını açarak normal windows kullanımında 1.5 saatte tamamen dolu batarya bitiyor. Ürünün teknik özelliklerinde şarjının 7 saat gittiği söyleniyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor? Gerçekten çok sıkıldım bu durumdan. Bu kadar pahalı bir cihazın batarya performansının bu kadar kötü olması çok can sıkıcı bir durum. (2 sene garantisi devam ediyor.)
Acer.jpg


Acer2.jpeg

@Recep Baltaş ve @Ali Güngör siz bir çok ürün kullandınız ve bu modelin incelemesini kanalınızda paylaştınız, yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Hocam geç olacak ama aynı sorun bende de var yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba sorunu ürünü satarak çözdüm, MSI Marka bir leptop aldım onda da 2 saat gidiyor. Bu leptoplarda şarj süresi kronik sorun hep böyle gidiyor süreler. i7 9750H Çok güç çekiyor.
 
10750 H var bendede pili içiyor resmen tövbe ettim bir daha laptop almam zaten dolar fiyatlari malum bu gidişle bir daha pc de alamam
 
10750 H var bendede pili içiyor resmen tövbe ettim bir daha laptop almam zaten dolar fiyatlari malum bu gidişle bir daha pc de alamam
MacBook M1 Satın aldım aşırı memnunum şarja ne zaman taktığımı unutuyorum. Oyun oynamayacaklar kesinlikle MacBook'tan başka cihaz almasınlar laptop'ta.
 
Merhabalar, Acer Nitro 5 AN517-51 model i7 9750H işlemcili GTX 1660 Ti ekran kartlı ve 16 GB RAM'lı bir laptopa sahibim. CMD komut satırı ile pil kapasitesini sorguladığımda %96'lık kapasitede olduğunu gördüm bataryanın fakat tam şarj olduktan sonra okula götürdüğümde klavyenin parlaklığını kapatmama ekranın parlaklığını en düşük seviyeye çekerek ve güç tasarrufu ve pil tasarrufu modlarını açarak normal Windows kullanımında 1.5 saatte tamamen dolu batarya bitiyor. Ürünün teknik özelliklerinde şarjının 7 saat gittiği söyleniyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor? Gerçekten çok sıkıldım bu durumdan. Bu kadar pahalı bir cihazın batarya performansının bu kadar kötü olması çok can sıkıcı bir durum. (2 sene garantisi devam ediyor.)
Eki Görüntüle 685082

Eki Görüntüle 685083
@Recep Baltaş ve @Ali Güngör siz birçok ürün kullandınız ve bu modelin incelemesini kanalınızda paylaştınız, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ek güç planını yüksek performansa aldıysanız ya da nihai performans gibi güç planları kullanıyorsanız hızlı bitmesi normal o yüzden güç tasarruflu güç planları kullanmanızı tercih ederim.
 
Ek güç planını yüksek performansa aldıysanız ya da nihai performans gibi güç planları kullanıyorsanız hızlı bitmesi normal o yüzden güç tasarruflu güç planları kullanmanızı tercih ederim.
Güç tasarrufuna aldığımda ise performans dehşet kötüleşiyordu kasıyordu sistem. Ve o zaman da çok çok fark etmiyordu şarj süresinde, ben sorunu ürünü satıp MacBook Air M1 Alarak çözdüm. Ne zaman şarja taktığımı unutuyorum sayesinde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı