mutsuzfiberdolabı
Hectopat
Hocam o kadar fazla düşük alması saçma değil mi CS;GO'da?Sorun tek kanal RAM.
Hocam o kadar fazla düşük alması saçma değil mi CS;GO'da?Sorun tek kanal RAM.
Hocam o kadar fazla düşük alması saçma değil mi CS; GO'da?
Hocam nvidia denetim masasında biraz kurcaladim nuke haritasinda daha yuksek fps veriyor sanki. Dust ta biraz da artti gibi ama cok dalgalaniyor bi 85 oluyor bi anda 150 bi anda 120 oluyorHocam peki dediğim gibi NVIDIA drıver'ı kurulu mu? Kurulu diye tahmin ediyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarlarının yönetilmesi kısmındaki işlemciyi Yüksek Performanslı NVIDIA olarak dener misin?
Hocam MUX olsa her şey çok daha rahat olacak ama. Bu bütçede MUX zor.
Bu resimlerde göründüğü gibiHocam peki dediğim gibi NVIDIA drıver'ı kurulu mu? Kurulu diye tahmin ediyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarlarının yönetilmesi kısmındaki işlemciyi Yüksek Performanslı NVIDIA olarak dener misin?
Hocam MUX olsa her şey çok daha rahat olacak ama. Bu bütçede MUX zor.
Hocam mesela 150 fps ile 75 fps arasında değişiyor. Bir de 90 üzeri sıcaklık cok degil mi ?Sorun tek kanal RAM kaynaklı başka sebep bulmaya gerek yok.
Hepsi de normal. Intel 10. nesil işlemciler bu sıcaklıklarda çalışıyor.Hocam mesela 150 fps ile 75 fps arasında değişiyor. Bir de 90 üzeri sıcaklık cok degil mi ?
Sorun tek kanal RAM kaynaklı başka sebep bulmaya gerek yok.
16 gb ram olduğu icin yeterli olur dedim ama tek kanal olması sıkıntı öyleyse.Normal hocam, her tek kanal RAM'li kullanıcıda böyle.
Normal hocam, her tek kanal RAM'li kullanıcıda böyle.
Hocam siz de mi laptop kullanıyorsunuz?Hocam ben daha kötü sistemde 8 GB RAM'le daha fazla FPS alıyorum. Ona çok şaşırdım.
Hocam çözümünüz bende. Quick CPU indiriyorsunuz ve işlemci mhz nizi ortalama bir değere sabitliyorsunuz.Üstüne UV atıyorsunuz tertemiz kullanıyorsunuz.Monitore bağladım 90 100 civarı yine 100 üzerine nadir çıkıyor
Pubg de iyi gibi aslinda 110 120 dolaylarinda ultra da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.