Acer Nitro 5 i5 10300h GTX 1660 Ti düşük FPS

Hocam TV'ye bağladım islemci sıcaklığı biraz düştü ama FPS 90 100 civarlarinda dolandı yine Ultra da.

Hocam illa RAM'i 2 kanal mı yapmak lazım. Laptopu yeni aldım iade etmem gerekir mi bu sorundan dolayı? Açıkçası 16 GB RAM oldugu için ilk etapta RAM yükseltmek istemiyorum.

Monitöre ya da televizyona bağlayarak kullanabilirsiniz.
Hocam ne olursa olsun bu kadar düşük olmamalı.

Ne yazık ki gerçekten böyle. Aynı sorunu bende yaşıyorum.

Ryzen 7 4800H ile aynı değerleri alıyorum. Aynı zamanda RAM'im tek kanaldan 8 GB. Ben anormal bir şey görmedim. Ryzen olsaydı işlemciniz direk olarak RAM diyebilirdik. Çift kanal yapılırsa artar. Çok bir sıkıntı yok gibi diğer oyunlarda nasıl?

Ryzen 7 4800H ile aynı değerleri alıyorum. Aynı zamanda RAM'im tek kanaldan 8 GB. Ben anormal bir şey görmedim. Ryzen olsaydı işlemciniz direk olarak RAM diyebilirdik. Çift kanal yapılırsa artar. Çok bir sıkıntı yok gibi diğer oyunlarda nasıl?

Hocam ben Intel işlemci ile aynı sorunu yaşıyorum.

Monitöre ya da televizyona bağlayarak kullanabilirsiniz.

Ne yazık ki gerçekten böyle. Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Monitore bağladım 90 100 civarı yine 100 üzerine nadir çıkıyor
Pubg de iyi gibi aslinda 110 120 dolaylarinda ultra da

Hocam ben Intel işlemci ile aynı sorunu yaşıyorum.

Sizin değerleriniz de aynı mı? Bu arada kendi işlemcim masaüstünde 3600X ile kapışan bir işlemci. 3600X 300 FPS alırken ben 80 110 arası FPS alıyorum. Mobil işlemciler işlemci tabanlı oyunlarda ilginç olarak geri kalıyor. Diğer oyunlarda böyle değil ama sadece işlemci tabanlı oyunlarda böyle.

Hemen hemen aynı. CS:GO'da 120 FPS üstünü hiç görmedim.
Hocam iadeyi düşündürecek bir sıkıntı var mıdır? Yeni aldım laptopu o kadar para saydık. Cs fps i çok düşük
Sizin değerleriniz de aynı mı? Bu arada kendi işlemcim masaüstünde 3600X ile kapışan bir işlemci. 3600X 300 FPS alırken ben 80 110 arası FPS alıyorum. Mobil işlemciler işlemci tabanlı oyunlarda ilginç olarak geri kalıyor. Diğer oyunlarda böyle değil ama sadece işlemci tabanlı oyunlarda böyle.
Hocam işlemci kullanımı yüzde kaç olmalı oyunlarda

Hocam iadeyi düşündürecek bir sıkıntı var mıdır? Yeni aldım laptopu o kadar para saydık. CS FPS'i çok düşük.

Hocam işlemci kullanımı yüzde kaç olmalı oyunlarda.

Oyundan oyuna değişir. PES 2021'de %80e kadar gördüm kullanımı. Kullanımınız normal. FPS'niz de normal. 2. bir RAM ile arttırabilirsiniz. Mobil işlemciler işlemci tabanlı oyunlarda böyle oluyor. Grafik tabanlı oyunlarda sıkıntı olmuyor ise bir sorun yoktur. Diğer oyunlarda aldığınız FPS değerlerinizi de atarsanız görebiliriz. Sizlerinkinden daha iyi bir işlemcim var ve aynı değerleri alıyorum. Ryzen işlemci kullanıyorum 2x8 yaparsam 150 üstüne kadar çıktığını duydum. Değerleriniz normal. Ben de laptopumu ilk aldığımda CS'de tam bir hayal kırıklığı yaşadım ancak sonradan araştırarak fark ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı