Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu bilgisayar mı bahsettiğin nitro 16Fan sesi ve ısınma problemi var diyorlar ama bilemedim. Stoklar yenilendiğinde Nitro 16 serisine bak derim.
Bahsettiğim Ryzen 7-7840hs Rtx 4060'lı versiyon hocam.Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu bilgisayar mı bahsettiğin nitro 16
Ryzen ve İntel arasında çok fark oluyor muBahsettiğim Ryzen 7-7840hs Rtx 4060'lı versiyon hocam.
Performans olarak Intel işlemciler daha üstün fakat ısı konusunda Ryzen işlemciler daha serin.Ryzen ve İntel arasında çok fark oluyor mu
Throttle yapıp kafa ütüleyeceği için 12700h üstün falan değil. Belki belki rekabetçi oyunlarda biraz daha önde o kadar. 12700h nitro 5 kullanan biri olarak söylüyorum.Performans olarak Intel işlemciler daha üstün fakat ısı konusunda Ryzen işlemciler daha serin.
Modele atıfta bulunmadım. Arkadaş genel bir soru sordu ben de cevapladım.Throttle yapıp kafa ütüleyeceği için 12700h üstün falan değil. Belki belki rekabetçi oyunlarda biraz daha önde o kadar. 12700h nitro 5 kullanan biri olarak söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.