Acer Nitro 5 laptop bir anda kapandı ve açılmıyor

Makaleler
1
Arkadaşlar Acer nitro 5 kullanıyorum tarayıcıda geziyordum sonra oyun açayım dedim 2 dakika sonra çıt veya cızt sesi geldi tam ayırt edemiyorum ve bir anda kapandı hiçbir anormal durum yoktu her zamanki gibi kullanıyordum. Laptop yeni alınmıştı birkaç ay kullanıldı sadece.
Neden böyle bir şey oldu? Hiçbir şekilde sıvı teması vs. olmadı.

Müşteri hizmetleri 18.00 dan sonra hizmet vermediği için yarını bekleyeceğim zaten onlarda gönderin diyeceklerdir.
Bu saatten sonra ne yapmam lazım kullanıcı hatası deyip sorun çıkarmaya kalkarlar mı?

Acer nitro 5
İ5 12500H
Rtx 4050 145w
16 GB ram.

Bu bir kronik sorun gerçekten rezalet.

Ne yapacağım bilmiyorum yaptırsam en az 3000 TL tutacak ama tekrar bozulmama garantisi de yok :( millet Monster ve Excalibur kullanıyor senelerce. O kötü denen laptoplar bile adam gibi çalışıyor. En azından Monster için konuşuyorum servis ağı düzgün ve kaliteli. Acer servisinden çok memnun olan yok araştırdığım kadarıyla paramla rezil olacağım gibi. Hatta oldum bile.

Ne yapacağım bilmiyorum yaptırsam en az 3000 TL tutacak ama tekrar bozulmama garantisi de yok :( millet Monster ve Excalibur kullanıyor senelerce. O kötü denen laptoplar bile adam gibi çalışıyor. En azından Monster için konuşuyorum servis ağı düzgün ve kaliteli. Acer'dan çok memnun olan yok araştırdığım kadarıyla paramla rezil olacağım gibi. Hatta oldum bile.

Monster'ın evet o konuda bir şey demem ama benim kullandığım Acer Nitro 5 de ben ekranla ilgili ya da daha büyük bir sorun yaşamadım sadece yaşadığım resetlemede oldu.

Ben bildiğim kadarıyla bu kronik sorunlar(siyah ekran, açılmama) 2021'den sonra düzeltilmişti demek ki düzeltilmemiş. Gerçekten rezalet kesinlikle bununla aynı fiyatta olan Victus alınmalı.

Victus'u ben sevmem etmem ama servisi iyiyse neden olmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı