Acer Nitro 5 laptop nasıldır?

AlperenKurt27

Decapat
Daha fazla  

Ürün bu arkadaşlar yarın Teknosa'ya gidip soracağım ürünü eğer yoksa sipariş vermeyi düşünüyorum kargolamada kırılma veya yanlış ürünle karşılaşır mıyım?
Asıl sorum şu 2-3 sene için güncel oyunlarda kullanmayı düşünüyorum laptopu ekran kartının 35W mı daha yüksek mi olduğu yazmıyor ayrıca bu laptop yeterli olur mu? Forza 5-RDR 2 gibi oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorum ve rekabetçi olarak CS oynuyorum ona şu anki güncel laptopumda yetiyor ama ben artık gerçekten 60 Hz'den sıkıldım ve yükseltmek istiyorum. Güncel piyasadaki cihazlara bakınca da bütçem buna el veriyor 2. elde almak istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar. Benzer bir laptopa sahibim ve maalesef 3050 ekran kartı günümüzde yetersiz gelmeye başladı. Yüksek ayarlarda RDR falan imkansız yani biraz daha bekleyip bütçeyi yükseltebilirseniz 3060 ve üstü bir şey almanızı öneririm. Aman sakın benim gibi XX50'li serilere bulaşmayın.

Ürün bu arkadaşlar yarın Teknosa'ya gidip soracağım ürünü eğer yoksa sipariş vermeyi düşünüyorum kargolamada kırılma veya yanlış ürünle karşılaşır mıyım?
Asıl sorum şu 2-3 sene için güncel oyunlarda kullanmayı düşünüyorum laptopu ekran kartının 35W mı daha yüksek mi olduğu yazmıyor ayrıca bu laptop yeterli olur mu? Forza 5-RDR 2 gibi oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorum ve rekabetçi olarak CS oynuyorum ona şu anki güncel laptopumda yetiyor ama ben artık gerçekten 60 Hz'den sıkıldım ve yükseltmek istiyorum. Güncel piyasadaki cihazlara bakınca da bütçem buna el veriyor 2. elde almak istemedim.

Hocam bütçen yoksa biraz daha bekleyip bütçe arttırmanı tavsiye ederim. Nitro 5 bildiğim kadarıyla sıkıntısı olmayan bir cihaz. Tek sıkıntısı fan sesinin çok yüksek olduğu. Yalnız 60Hz'den sıkıldım diyorsun ama bu cihaz CS 2'de tahminimce 100 - 140FPS verecektir sana yani 60FPS'in çok üstüne çıkmazsın. Özellikle RDR gibi oyunlarda. Tavsiyem biraz daha bekleyip bütçe arttırıp en azından 4060'lı cihazlara bakman. Ya da taşıma problemin yoksa yani laptop şart değilse masaüstü pclerede bakabilirsin.

Hocam bütçen yoksa biraz daha bekleyip bütçe arttırmanı tavsiye ederim. Nitro 5 bildiğim kadarıyla sıkıntısı olmayan bir cihaz. Tek sıkıntısı fan sesinin çok yüksek olduğu. Yalnız 60Hz'den sıkıldım diyorsun ama bu cihaz CS 2'de tahminimce 100 - 140FPS verecektir sana yani 60FPS'in çok üstüne çıkmazsın. Özellikle RDR gibi oyunlarda.
Hocam şöyleki 1050 li bir laptoptan geçiş yapacağım öyle aman aman çok yüksek ayarlardada oynamak gibi bir hevesim yok 1080p de akıcı görüntü almak istiyorum sadece güncel olarak fc25 de şuanki laptobumda 60 fps alıyorum ama takılmalar yaşıyorum mesela cs de 1024 4-3 modunda 80-120 arası fps alıyorum düşükte benim için rekabetçide yüksek fps normal oyunlarda ise biraz kalite yani pixsellik olmasın falan derdim dlss falan var mesela onlarla rdrde highda aynı işlemci ve kartla 60-80 arası fps alıyor birisi izlemiştim

Hocam selamlar. Benzer bir laptopa sahibim ve maalesef 3050 ekran kartı günümüzde yetersiz gelmeye başladı. Yüksek ayarlarda RDR falan imkansız yani biraz daha bekleyip bütçeyi yükseltebilirseniz 3060 ve üstü bir şey almanızı öneririm. Aman sakın benim gibi XX50'li serilere bulaşmayın.
Orta ayarlarda 1080p de akıcı oynayamammı hocam ek olarak fc25 oynadınızmı bilginiz varmı cihaz aynı cihazmı ?

Arkadaşlar amacım şuan idariyeten 2 senelik ortalama bir sisteme geçmek sonrasında yükselteceğim şuan için 1080pde orta yüksek ayarlarda izlediğim videolara göre konuşarak söylüyorum yeterli gözüküyordu işlemci ve ekran kartı ramde aynı idi farklı bir durummu var sistemde yoksa geleceğe göremi konuştunuz veya sistem gerçekten kötümü ?

Yani maksimum 30 bine kadar çıkabilirim laptop öneriniz varsa 4050-4060 gibi bir sistem atarsanız bu fiyatlarda değerlendirebilirim ama şöyle bir durumda varki ben kredi kartıyla alacağım ve bütçem maksimum 30 olabilir oda faizsiz olduğu için cazip geldi zaten

Hocam şöyleki 1050'li bir laptoptan geçiş yapacağım öyle aman aman çok yüksek ayarlardada oynamak gibi bir hevesim yok 1080p de akıcı görüntü almak istiyorum sadece güncel olarak FC 25 de şu anki laptopumda 60 FPS alıyorum ama takılmalar yaşıyorum mesela CS de 1024 4-3 modunda 80-120 arası FPS alıyorum düşükte benim için rekabetçide yüksek FPS normal oyunlarda ise biraz kalite yani pixsellik olmasın falan derdim DLSS falan var mesela onlarla RDR'de highda aynı işlemci ve kartla 60-80 arası FPS alıyor birisi izlemiştim.

Orta ayarlarda 1080p de akıcı oynayamammı hocam ek olarak FC 25 oynadınızmı bilginiz var mı cihaz aynı cihaz mı?

Hocam oynatır şu anda ama 2 3 sene sonra bence yine gelen güncellemelerle sıkıntı yaşayabilirsin. Ya da yeni çıkan oyun oynamak istersen bilgisayar yeterli gelmeyebilir. 3050 ekran kartı günümüzde pek tatmin etmeyebilir. He hocam illa hiç bütçem yok ben şimdilik günü kurtarsın CS 2 falan oynatsın dersen CS 2 oynatır zaten. Ama 60Hz'den sıkıldım dediniz RDR de 60FPS civarı alır laptop tahiminimce ben biraz daha bekleyip bütçe eklemen taraftarıyım.

Arkadaşlar amacım şu an idariyeten 2 senelik ortalama bir sisteme geçmek sonrasında yükselteceğim şu an için 1080P'de orta yüksek ayarlarda izlediğim videolara göre konuşarak söylüyorum yeterli gözüküyordu işlemci ve ekran kartı RAM'de aynı idi farklı bir durummu var sistemde yoksa geleceğe göremi konuştunuz veya sistem gerçekten kötü mü?

Yani maksimum 30 bine kadar çıkabilirim laptop öneriniz varsa 4050-4060 gibi bir sistem atarsanız bu fiyatlarda değerlendirebilirim ama şöyle bir durumda varki ben kredi kartıyla alacağım ve bütçem maksimum 30 olabilir oda faizsiz olduğu için cazip geldi zaten.

Hocam o zaman şu anda FC 25 CS 2 gibi oyunları bu laptopla kasmadan donmadan oynarsın. RDR falan videoları izle kendin karar ver günü çıkaracak bir laptop bence.

Hocam bütçen yoksa biraz daha bekleyip bütçe arttırmanı tavsiye ederim. Nitro 5 bildiğim kadarıyla sıkıntısı olmayan bir cihaz. Tek sıkıntısı fan sesinin çok yüksek olduğu. Yalnız 60Hz'den sıkıldım diyorsun ama bu cihaz CS 2'de tahminimce 100 - 140FPS verecektir sana yani 60FPS'in çok üstüne çıkmazsın. Özellikle RDR gibi oyunlarda. Tavsiyem biraz daha bekleyip bütçe arttırıp en azından 4060'lı cihazlara bakman. Ya da taşıma problemin yoksa yani laptop şart değilse masaüstü pclerede bakabilirsin.
Eğer mağazada yoksa kargoda bir sorun çıkarmı acaba ? Hocam şöyleki pederin kartında şuan bir boşluk var ve ben bu fırsatı kaçırmadan laptop sahibi olmak istiyorum birikim falan desek 6-7 ay beklemem gerekicek o süreyide beklemek istemiyorum şuan öğrenciyim burs dışında bir gelirim yok oda biliyorsunuz 3 bin lira :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı