Acer Nitro 5 nasıldır?

Bütçe
25000
Buna öyle bir gülerdim ki yanınızda olsam. Hem Masaüstü öneriyorsunuz bir de üstüne laptop alacaksanız Excalibur alın diyorsunuz.



İşlemcisi 5800H'dan güçlü.
Laptop önermiyorum oyun için alacaksa Excalibur veya asus da alabilir aynı özelliklere sahip ve 17.000tl
 
Ya hocam babam internet alışverişine çok karşı gibi mağazadan alamıyor muyuz o fiyata :(
Maalesef geçen Victus alacaktım fiyat 20K felandı. Ama internet sitesinde 18.000 TL'ye düşüyordu (Sonra Tulpar T5 V20.3 Modelini Satın aldım). Zaten Vatanın kendi sitesinden alıyorsunuz babanızın bir şey diyeceğini düşünmüyorum açıkçası. Eğer çok güvenmiyorsa Mağazaya Teslimat seçeneği var. O şekilde alıp mağazadan teslim alabilirsin cihazı.
 
Maalesef geçen victus alacaktım fiyat 20k falandı. Ama internet sitesinde 18.000 TL'ye düşüyordu (sonra Tulpar T5 v20.3 modelini satın aldım). Zaten vatanın kendi sitesinden alıyorsunuz babanızın bir şey diyeceğini düşünmüyorum açıkçası. Eğer çok güvenmiyorsa mağazaya teslimat seçeneği var. O şekilde alıp mağazadan teslim alabilirsin cihazı.

Hocam çok fark eder mi sence?
 
Hocam çok fark eder mi sence?
Hayır tabikide fark etmez fakat babanız bir elektronik mağazanın internet sitesine hayır diyeceğini düşünmüyorum. Ek olarak fiyat olarak ediyor hocam 2000-3000 fark oynuyor. Ben mağaza fiyatını görünce çok şok olmuştum. Mağazada victus cihazı 20.868 TL'idi fakat Vatan Bilgisayarının internet sitesinde cihaz 19.000 TL'idi.
 

Geri
Yukarı