Acer Nitro 5 panel kalitesi nasıldır?

Acer nitro serileri AN515 AMD icin 46 Intel icin 58 ile biter. AN515 58 modeli yazdiginda da ayni 165hz 3ms yazar tanitiminda. Bu serilerin altında onlarca model vardır ve hepsinin serisi farklıdır. Hangi paneli kullandıklarinı ogrenmek icin o laptopa sahip kisilerle iletisime gecmek gerek aksi halde Acer bilgileri saklıyor. Almadan ogrenemezsin. Acer forumunda bile bana almadan ogrenemezsin dedi moderatoru siz hesap edin gerisini.

Asagiya Acer'in 58 ve 46 serisinin kullandigi panel listesini birakiyorum meraklısına. 250nit 25ms olanlarin hepsi dandik paneller. Ve 3070ti modeli icin bile kullaniyor şaka gibi. Sonra ucuz gorup aliyorlar tabi daha once kaliteli panel kullanmadiysa ona normal geliyor bu 25ms gecikme sureleri.

Katılıyorum, ben zaten SSD kullanmıyorken de gerek yok yaa falan diyordum. 😂 Şimdi SSD'siz bilgisayar kullanamam.
Fakat şu anlık 3 MS bir panel görmediğim için gayet mutluyum aldığım fiyattan. ☺️
 
Katılıyorum, ben zaten SSD kullanmıyorken de gerek yok yaa falan diyordum. 😂 Şimdi SSD'siz bilgisayar kullanamam.
Fakat şu anlık 3 MS bir panel görmediğim için gayet mutluyum aldığım fiyattan. ☺️
Güle güle kullanin siz hangi modeli aldiniz? Hayırli olsun tekrardan. :)

Rezalet.
Bende an515 57 da var.
Senin içinde atıyorum ucuz diye zıplıyorsun hadi o linklerden paneli hakkında bilgi sahibi olsana ? Hiç bir yerde yazmıyor değil mi ?
Attığın laptopun sitesini dikkatlice incele muhtemelen laptopun ekranı 144hz 25 ms tir.
benim laptopumun acer nitro ve paneli berbat.

Gerçek 3 ms acer laptoplarda köşesinde logosunda 3 ms yazıyor aşağıya benimkinin ve internetten bulduğum 3 ms lapotpun stickerların koyuyorum.

Ayrıca Acerin resmi sitesinde 3 ms olanlarda 3 ms olduğu belirtiliyor senin attığın linktekinde ms değeri yazmıyor zıplama sakın.

Ayrıca senin attığın link ve altındaki ekranla olan iligli kısıma baktığında tespitlerirmi aşağıya atıyorum.

Evet senin aldığın cihaz 144 hz fakat iddaa ediyorum o o attığın linkteki laptop 3 ms değil ve o sitede hiç bir yerde kaç ms olduğu yazmıyor çünkü paneli çok kalitesiz bir panel. Evet paneli akıcı 144 hz ama ms olayı tamamen farklı bir şey yan yana 3 ms le açınca ozaman anlarsın.

Çin piyasasına dikkat et. Benimki 25 ms film bile izlemiyorum, buda öyle olabilir. Gerçek 3 ms leri ekran logosuna yazıyorlar genelde 165 144 tuzağına düşme. Belkide ben abartıyorumdur ama düşüncelerim bunlar alınca anlarsın. 144 hz etiketi olan benim laptopum 144hz 25 ms.
Aynı zamanda kendi panelimde olan görüntüleride yüklüyorum.

Bu acer ucuz bilgisayarlarının neden hiç bir yerine panel bilgisi yazmıyor? 144 hz diyip kakalıyor.
Sizin paneli HWinfo64 ile ogrenebilir misiniz cidden cok fena ghosting var tipki lenovonun gecen aldigim laptopu gibi paneli.

Merhaba, Acer sitesinde genel olarak Acer Nitro 5 AMD modelleri için 3 ms olduğu yazılmış.
Kaynak

Eki Görüntüle 1691732

Eğer sitede böyle yazıp ona rağmen farklı paneller olabiliyorsa modeller arasında, bunu zaten sözleşmelerinde belirtmişlerdir.
Bu listeye gore hepsi 2k olmali. Ama degiller. :)
 
HepsiBurada
Şu bilgisayarı aldım ama Vodafone'dan aldım daha uygun fiyata olduğu için. Detaylı model ismini nasıl öğrenebilirim hatırlayamıyorum şu anda.

Sanırım şu: NH.QGZEY.001-32
 

Yeni konular

Geri
Yukarı