Acer Nitro 5 şarj hızlı bitmesi

Teknologqja

Picopat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 laptubumun şarjı maksimum 2 saat dayanıyor sanırım. Dün akşam şarjı 100 idi biraz baktım 70 civarı idi sabhta baktım maksimum 20 dk şimdi şarjı 39 yarın veya başka bir gün detaylı bakacağım şarj süresüne. Oyun da oynamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5 laptubumun şarjı maksimum 2 saat dayanıyor sanırım. Dün akşam şarjı 100 idi biraz baktım 70 civarı idi sabhta baktım maksimum 20 dk şimdi şarjı 39 yarın veya başka bir gün detaylı bakacağım şarj süresüne. Oyun da oynamadım.

Gaming laptop alırken şarjının ne kadar gidecegini dusundunuz hocam? 2-2.5 saat normal süreler.

Bende de Acer Nitro 5 var evet şarjı çok hızlı bitiyor. Üniversiteye gittiğimde dersi nasıl işleyeceğim bilmiyorum 1-2 saat civarı anca gidiyor.

Bende de Nitro V15 var şarjda oyna hem tam performans alirsin.

Bende de Acer Nitro 5 var evet şarjı çok hızlı bitiyor. Üniversiteye gittiğimde dersi nasıl işleyeceğim bilmiyorum 1-2 saat civarı anca gidiyor.

Üniversitede 3'lu prizler var hocam her yerde.

Her şey olabilir voltaj akışı laptop a zarar verebilir şarj etmeyebilir kesin bir şey söyleyemem ama USB desteklemyor gördüğüm kadarıyla USB'den şarj edemssin blgim kadarıyla arkadaki typ-cden belki.

Teşekkürler hocam.

Gaming laptop alırken şarjının ne kadar gidecegini dusundunuz hocam? 2-2.5 saat normal süreler.

Bende de Nitro V15 var şarjda oyna hem tam performans alirsin.

Üniversitede 3'lu prizler var hocam her yerde.

Herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı