Acer Nitro 5 vs ROG STRIX G15

Ghost Warrior34

Decapat
Daha fazla  

Sizce hangisi daha iyi?

Acer Nitro5 ve TUF aynı klasmanda ürünler.

Ayrıca Acer Nitro 5 ve TUF ekranları 25ms olabilir.

ROG STRIX dediğin cihaz malzeme panel vs cok. Daha kaliteli.

Bende buradaki arkadaşları dinleyip Nitro5 aldım bayramda tatilde biraz oynayayım deyince 25ms olduğunu fark ettim aşırı ghosting var.

Yani şu, ROG farklı bir cihaz. ROG rakipleri Lenovo Legion.

Acer daha çok özellik veriyor diye dandik ekrana yönelme.

Ayrıca Acer panel bilgisini gizler vermez. Kendi sitesine dahi bak yazmıyor. Çünkü rezil panelleri var nereden biliyorum diye sorma.

Aynı özellikler ROG'ta daha pahalı olacak tabii kullanınca anlayacaksın. 25MSI göz algilamiyor diyen denyoları dinleme.

Acer Nitro5 ve TUF aynı klasmanda ürünler.

Ayrıca Acer Nitro 5 ve TUF ekranları 25ms olabilir.

ROG STRIX dediğin cihaz malzeme panel vs cok. Daha kaliteli.

Bende buradaki arkadaşları dinleyip Nitro5 aldım bayramda tatilde biraz oynayayım deyince 25ms olduğunu fark ettim aşırı ghosting var.

Yani şu, ROG farklı bir cihaz. ROG rakipleri Lenovo Legion.

Acer daha çok özellik veriyor diye dandik ekrana yönelme.

Ayrıca Acer panel bilgisini gizler vermez. Kendi sitesine dahi bak yazmıyor. Çünkü rezil panelleri var nereden biliyorum diye sorma.

Aynı özellikler ROG'ta daha pahalı olacak tabii kullanınca anlayacaksın. 25MSI göz algilamiyor diyen denyoları dinleme.
Asus G15 i almam daha mı iyi olur sizce?

Hocam bu bütçede neden RTX 3050 tercih ediyorsunuz? Attığım bilgisayarda RTX 4050 var ve bu kart RTX 3060 ayarında.
Freedos 8 ram olduğundan ve bazıları tuf serisinde ısınma sorunları olduğunu söylediğinden dolayı tercih etmiyorum . Isınma sorununu geçtim ram yükseltme windows indirme gibi şeylerden anlamadığımdan dolayı aldığım bilgisayarın içindeki şeylerin tam olmasını istiyorum
Sizce attığım asus laptop nasıldır, tavsiye eder misiniz, bi sorunu var mıdır?

Freedos 8 ram olduğundan ve bazıları tuf serisinde ısınma sorunları olduğunu söylediğinden dolayı tercih etmiyorum . Isınma sorununu geçtim ram yükseltme windows indirme gibi şeylerden anlamadığımdan dolayı aldığım bilgisayarın içindeki şeylerin tam olmasını istiyorum
Sizce attığım asus laptop nasıldır, tavsiye eder misiniz, bi sorunu var mıdır?
TUF serisinde ısınma sorunu yok, bu bütçe de ROG tercih etmeyin. İlk cihaz da F/P değil.

FreeDOS 8 RAM olduğundan ve bazıları TUF serisinde ısınma sorunları olduğunu söylediğinden dolayı tercih etmiyorum. Isınma sorununu geçtim RAM yükseltme Windows indirme gibi şeylerden anlamadığımdan dolayı aldığım bilgisayarın içindeki şeylerin tam olmasını istiyorum
Sizce attığım ASUS laptop nasıldır, tavsiye eder misiniz, bir sorunu var mıdır?

İnternette FreeDOS laptoplara Windows kurmayla alakalı yüzlerce video var, bilgisayardan hiç anlamayan bir kişi bile rahatlıkla Windows kurabilir bu videolardan yararlanarak. Ayrıca TUF serisinde bazı modellerde ısınma problemi var ve attığım model o modellerden değil, ısınma sorununu ASUS 2022'de çözdü zaten. RAM'i de internetten alıp serviste taktırırsınız müsait bir zamanınızda, 8 GB şu anlık çoğu oyun için yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı