ROG STRIX G15 vs Acer Nitro 5

Attığınız linklere göre strix 1700₺ daha ucuz görünüyor. Acer nitro serisinin rakibi Asus Tuf serisidir, Rog Strix kalite olarak her türlü Nitro serisini geride bırakır. 4800H, 12500H ile mücadele edebilecek seviyede değil fakat o kartı çok rahat besler ve birçok işinizi da fazlasıyla görür. İşlemci benim için önemli derseniz Acer'i alın fakat ben olsam Rog cihazı tercih ederdim.
Hocam geceleri fiyat düşüyor. dün ondan öyle yazdım.teşekkrüler bilginiz için.
Fiyat olarak yüksek çıkabilirsem 3060 modelini almayı planlıyorum

Hocam onlarında işlemcisi fazla iyi değil ve ekran kartı W değeri daha düşük diye biliyorum.
12500h ve 12700h var ikisinde de, üstelik onlardaki 3060 140w, piyasadaki en yüksek watt değerine sahip RTX 3060. 3060 ve 12500h varken 4800'lı 3050 alınmaz, kasa kalitesi ne kadar iyi olursa olsun. Zaten Acer'i 2022 model kasaları ve soğutmaları da gayet güzel, tek problemi panel kalitesi. 6800h işlemciye sahip PC'ler çıkmaya başlamışken sıfır 4800h almak hiç mantıklı değil ayrıca.

Hocam geceleri fiyat düşüyor. dün ondan öyle yazdım.teşekkrüler bilginiz için.

Fiyat olarak yüksek çıkabilirsem 3060 modelini almayı planlıyorum
Biraz bekleyin, 3060 ve 12500H'li Acer geceleri 20700'e düşüyor, tekrar düşmesi de yüksek bir ihtimal. MUX Switch de var, laptopta aslında yok yok fakat ne yazık ki paneli pek kaliteli değil.

Evet farkındayım durumun fakat kalite açısından daha iyi bir seçenek göremediğimden dolayı buna yöneldim.
Kalite olarak derken? Rog Strix'in de paneli pek iyi değil, gidip canlı canlı görme şansım oldu. Mükemmel bir soğutması da var diyemem. Bu bütçede hem yeni nesil işlemci hem de RTX 3060 bulunabiliyorken bu cihazı tercih etmenin hiçbir mantığı yok bana göre.

Kalite olarak derken? ROG STRIX'in de paneli pek iyi değil, gidip canlı canlı görme şansım oldu. Mükemmel bir soğutması da var diyemem. Bu bütçede hem yeni nesil işlemci hem de RTX 3060 bulunabiliyorken bu cihazı tercih etmenin hiçbir mantığı yok bana göre.

Internet ortamında gördüğüm kullananların yorumları, test videolar vs. izledigimde beni tatmin etti açıkçası diğer markalarla karşılaştırdıgımda. Herkese göre durum değişebilir tabii siz beğenmeyebilirsiniz bir şey diyemem. Fakat ortada kendini kanıtlamış bir firma var hem yazılımsal hem donanımsal. Hayırlısı olsun diyelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı