Acer Nitro 5 vs Rog Strix G15

Panel olarak Victus, Nitro, TUF serilerinden üstün ki başta kriter kalmıyor.

Sadece panel yani madem kaliteye önem veriyorsun masaüstü bir cihaz al o fiyata hem kaliteli hem performanslı bir sitem toplamış olursun.

Victus kadar şişirilen bir seri görmedim.

Nitronunda kalitesi çok iyi ama o kadar verilmez predetor daha iyi.
41'e RTX3070 i7 12700H Acer Predator laptop var. konu sahibininde bu laptobun varlığından haberi var mı bilmiyorum ama çıkabilirse birkaç bin çıkıp bunu alırdım onun yerinde olsam

Lenovo serilerinin klavyesi çok kötü duruyor.
Hocam deneyimlemeden anlayamazsınız. En iyisi bir teknoloji marketine gidip deneyin. Acer de iyi olabilir fakat deneyimim yok. Lenovo bence gayet hoş ama onunda fiyatı şişirme.

Doğru zaten 3060 baya iyi bir kart ama ben 4000 serisi olarak söyledim çünkü nede olsa daha yeni.

41'e RTX3070 i7 12700H Acer Predator laptop var. konu sahibininde bu laptobun varlığından haberi var mı bilmiyorum ama çıkabilirse birkaç bin çıkıp bunu alırdım onun yerinde olsam
41 fazla çıkamam, gördüm o laptopu. Yamuk gibi duruyordu beğenmedim çok.

Hocam deneyimlemeden anlayamazsınız. En iyisi bir teknoloji marketine gidip deneyin. Acer de iyi olabilir fakat deneyimim yok. Lenovo bence gayet hoş ama onunda fiyatı şişirme.
Gittim gördüm zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…