Acer Nitro 5 vs Rog Strix G15

Gittim gördüm zaten.
Hocam öncelikle geçmiş olsun diliyorum sizlere. Laptop konusuna gelecek isem ROG alıp yolunuza bakın. Dayım 3050 bulunan bir ROG almıştı ilk zamanlarında. Hem aşırı zarif ve hoş hem de küçücük buna rağmen ısınma derdi çok az. Kasası çok kaliteli uzun ömürlü. Ben TUF kullanıcısıyım ASUS her zaman laptop'ta en önde giden firmalardandır.

Hocam öncelikle geçmiş olsun diliyorum sizlere. Laptop konusuna gelecek isem ROG alıp yolunuza bakın. Dayım 3050 bulunan bir ROG almıştı ilk zamanlarında. Hem aşırı zarif ve hoş hem de küçücük buna rağmen ısınma derdi çok az. Kasası çok kaliteli uzun ömürlü. Ben TUF kullanıcısıyım ASUS her zaman laptop'ta en önde giden firmalardandır.
2050 tuf 15 alınır mı sence.

Hocam deneyimlemeden anlayamazsınız. En iyisi bir teknoloji marketine gidip deneyin. Acer de iyi olabilir fakat deneyimim yok. Lenovo bence gayet hoş ama onunda fiyatı şişirme.
estetik olarak diyor bence, loq ve özellikle 17.3 inç modelli bir legion vardı koskoca kasaya öyle bir klavye koymuşlar ki aman rabbim bu kadar mı kötü durur arkadaş

Laptopa asla o kadar para vermem arkadaşım 22 bine 3060 TUF almıştı şu an o cihaz 40k ben 3050 alacağım burada kartları beğenmiyorlar ama :D

3050 çok düşük kart hocam 4 GB VRAM az cidden laptoplara çok az VRAM desteği sunuyorlar. 3060 bir laptopa dilenciye verirmişcesine neden 6 GB VRAM koyarsın ki? Ah NVIDIA.

estetik olarak diyor bence, loq ve özellikle 17.3 inç modelli bir legion vardı koskoca kasaya öyle bir klavye koymuşlar ki aman rabbim bu kadar mı kötü durur arkadaş
Hocam ben 15.6 inç olan modellerden bahsediyorum eğer yanlış söylediysem kusuruma bakmayın 15.6 inç olandı herhalde. Küçük ve hoştu o da ama ısınma sorunu vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı