Acer Nitro 5 vs Rog Strix G15

3050 çok düşük kart hocam 4 GB VRAM az cidden laptoplara çok az VRAM desteği sunuyorlar. 3060 bir laptopa dilenciye verirmişcesine neden 6 GB VRAM koyarsın ki? Ah NVIDIA.
Ne söyleyebilirim ki hocam benim için bile o lüks hayatım boyunca bilgisayarım olmadı 4gb vram bile beni rahat götürür zaten en fazla rdr oynarım.

Arkadaşlar ben piyasada ki cihazları biliyorum zaten sakin olun, 2 cihaz arasından seçim yapmanızı istedim sadece.
Kimse nitroyu seçmez saçma açılmış konu.

3050 çok düşük kart hocam 4 GB VRAM az cidden laptoplara çok az VRAM desteği sunuyorlar. 3060 bir laptopa dilenciye verirmişcesine neden 6 GB VRAM koyarsın ki? Ah NVIDIA.
3050 ve 3050TI mobile tasarlayan mühendis kör kardeşim. Hatta aynı kişinin GTX1650 serisinide tasarladığını düşünüyorum.

Hocam zaten burada normal tartışıyoruz merak etmeyin. Rozetinizden anlaşılıyor zaten, bence ROG alın geçin ASUS her zaman ön plandadır benim için.
Hocam sizle bir tuf hakkında konuşabilirmiyiz?

3050 ve 3050TI mobile tasarlayan mühendis kör kardeşim. Hatta aynı kişinin GTX1650 serisinide tasarladığını düşünüyorum.
Amd buna karşılık 3050 kıyasla 6 vram bir kart çıkarsaydı piyasayı ele almıştı oda aynı uyanıklığı yaptı

Ne söyleyebilirim ki hocam benim için bile o lüks hayatım boyunca bilgisayarım olmadı 4gb vram bile beni rahat götürür zaten en fazla rdr oynarım.
Anlıyorum hocam maalesef ülke durumu belli konuya derinden girmek istesem sabaha kadar sürer. Umarım bir gün sizinde iyi bir laptop'unuz hatta sisteminiz olur. 4GB VRAM az derken yeni nesil oyunların sistem gereksinimlerine bakarak dedim bunu. O kadar kaslı bir karta bu kadar VRAM cidden yetersiz.

O paraya 3060 6 GB aldığının farkındasındır umarım birkaç sene sonra oyunları düşükte oynamaya başlarsınız.
hocam siz böyle bir zamanda hem uygun fiyatlı hem kasa kaliteli hem performanslı laptop aramanın stresini biliyor musunuz, bende o parayı vermem de sondaki duanıza dikkat edin burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor

Anlıyorum hocam maalesef ülke durumu belli konuya derinden girmek istesem sabaha kadar sürer. Umarım bir gün sizinde iyi bir laptop'unuz hatta sisteminiz olur. 4GB VRAM az derken yeni nesil oyunların sistem gereksinimlerine bakarak dedim bunu. O kadar kaslı bir karta bu kadar VRAM cidden yetersiz.
A+ oyun oynamayacağım zaten cidden yetersiz piyasa cok kötü 3050 ti 30 binden satılıyor gerçekten el atılması gerek buraya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı