En azından bir 34-35 olmalıydı, 37 fazla ama olsun.kesinlikle. bende kalite > performans taraftarındanım uzun ömürlü laptop arıyorum ama yinede bu parayı haketmediğini düşünüyorum. bekledikçe fiyatlar kötüleşiyor da hayırlısı bakacaz bakalım
En azından bir 34-35 olmalıydı, 37 fazla ama olsun.kesinlikle. bende kalite > performans taraftarındanım uzun ömürlü laptop arıyorum ama yinede bu parayı haketmediğini düşünüyorum. bekledikçe fiyatlar kötüleşiyor da hayırlısı bakacaz bakalım
Victus kadar şişirilen bir seri görmedim.Hocam en mantıklısı kesinlikle bu bütçede Victus'tur, TUF serisine bakmanızı öneririm ama altına bir standla kullanmanız gerekebilir.
Nitronunda kalitesi çok iyi ama o kadar verilmez predetor daha iyi.kesinlikle. bende kalite > performans taraftarındanım uzun ömürlü laptop arıyorum ama yinede bu parayı haketmediğini düşünüyorum. bekledikçe fiyatlar kötüleşiyor da hayırlısı bakacaz bakalım
Giriş seviyesi almak istemiyorum.
Bence de hocam. O yüzden iyi bir bütçe lazım. Bence arkadaş TUF serisine bakmalı ama Victus performans olarak çok önde.kesinlikle. bende kalite > performans taraftarındanım uzun ömürlü laptop arıyorum ama yinede bu parayı haketmediğini düşünüyorum. bekledikçe fiyatlar kötüleşiyor da hayırlısı bakacaz bakalım
Panel olarak Victus, Nitro, TUF serilerinden üstün ki başta kriter kalmıyor.Aldığınız ROG kasa ve termal kalitesi hariç giriş seviyesi bir cihaz.
Bence minumum 4050 olması lazım.Aldığınız ROG kasa ve termal kalitesi hariç giriş seviyesi bir cihaz.
Hocam çünkü bu bütçeye iyi donanım koyuyorlar piyasaya kıyasla. Elbette kalite olarak önde demiyorum ama belli bariz şekilde Fiyat Performans cihazı.Victus kadar şişirilen bir seri görmedim.
51 de veremem.Bence minumum 4050 olması lazım.
aynı şekilde şahsen 34-35 bekliyordum rog strip için. şimdilik acer predator alacağım gibi duruyor. gönlüm başka tarafta amaEn azından bir 34-35 olmalıydı, 37 fazla ama olsun.
Legion var.Panel olarak Victus, Nitro, TUF serilerinden üstün ki başta kriter kalmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.