Acer Nitro 5'te Dying Light kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

berkeist

Hectopat
Merhabalar. Acer Nitro 5 kullanıcısıyım. Dying Light oynarken normalde 100 FPS görürken oyun 20 FPS'lere kadar düşüyor ve en az 5 dakika düzelmiyor. Çözümü nedir?

Bilgisayar özelliklerim: GTX 1660 Ti, 10.nesil i5 2.5 to 4.5, 16 GB DDR4. Oyunum ise Seagate Barracuda harddiske kurulu.

Dostum herkes senin gibi stabil sabit bir bilgisayar kullanamıyor maalesef. Ben pek evde duran biri değilim ve bilgisayarla dışarda işim de oluyor. Gönül isterdi ki hem masaüstüm hem dizüstüm olsun ama seçim yapmak zorundayım ve laptopu seçtim. Pek de pişman değilim açıkçası çünkü yazın balkonda RDR2 bayağı sarıyor .

Haklısınız ancak önlem almadan zorlarsanız bozabilirsiniz. Çok zor değil montajı evinizde rahatça yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam Cyberpunk'ta sıkıntı yaşamıyosanız sıkıntı oyundandır, salın şu oyunu başka oyun oynayın siz de şaka bir yana sizin sorununuz yazılımsal bence, oyunla da alakalı olabilir tabii ama garantisi varsa kesinlikle bir Acer servisine teslim edin.

Hocam pendikte oturuyorum, servis üsküdarda. HDD takacaktım sırf garantisi bozulmasın diye üsküdara götürüp üstüne 2 hafta bekleyeceğime açtım laptopu kendim taktım yani garanti falan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…