Acer Nitro AN515-43-R00B alınır mı?

• Konuyu başlatan MoK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.057

MoK

Decapat
Merhabalar, birkaç aydır laptop araştırıyorum, fiyatlar uçtu ve düşecek gibi de durmuyor. Hepsiburada'da aşağıdaki modelde kampanya var. Özellikleri oldukça iyi geldi, bu fiyata GTX1650 ekran kartlı model görmedim. HDD istemiyordum zaten, bir de Windows'a ekstra para da vermemiş olacağım. Sadece herhangi bir tecrübem olmamasına rağmen Acer'a önyargılıyım. Nitro 5 serisi için genel olarak iyi konuşuluyor, ama 6200 lirayı da çöpe atmak istemiyorum. Fikri ve tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q6zey-001-p-HBV00000T2AAQ
Nitro 5 AN515-43

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bizde acer laptop var 8 belki de 9 yıl oldu hala çalışıyor ki kardeşim üzerine su ve ıhlamur döktü hatta çalışma masasından düşürdü... fazladan 4gb ram ve hız için ssd taktık o kadar. Bu arada alma şansınız varsa masaüstüne bakın laptop bi kere aldıktan sonra elinizde kalıyor masaüstü gibi güncelleyemiyorsunuz. Acer nitro serisini kullanan arkadaşlardan da yorum alın ama 6000 az buz bi para değil tak diye vermemek lazım

edit: laptopun klavyesi çalışmıyor harici klavye ile kullanılıyor

Edit: Laptop ram 8gb, günümüz oyunlarında yetmeyebilir. Ekran 144 değil sanırım. Ram frekansında düşük. Sadece ekran kartına bakarak almaya odaklanma bence.

Son düzenleme:

Al canım kardeşim, güle güle kullan.
Ram frekansı bunun daha iyi. Ekran IPS VE 120 Hertz.

Tavsiye etmiyorum kronik yazılımsal sorunları var ve sorun yazılımsal olduğu için ürünü değiştirmiyorlar. Üründe 5000 liranın üzerinde olduğu için tüketici heyetine gidemiyor mahkeme falan açmak zorunda kalıyorsunuz vesaire vesaire.

Tavsiye etmiyorum kronik yazılımsal sorunları var ve sorun yazılımsal olduğu için ürünü değiştirmiyorlar. Üründe 5000 liranın üzerinde olduğu için tüketici heyetine gidemiyor mahkeme falan açmak zorunda kalıyorsunuz vesaire vesaire.
Aaa, ben şahsen görmedim, uyardığınız iyi oldu. Firmayla iletişime geçsin olmadı. Derdini anlatsin, bir garanti verirlerse yazılım odaklı alabilir bence?

Aaa, ben şahsen görmedim, uyardığınız iyi oldu. Firmayla iletişime geçsin olmadı. Derdini anlatsin, bir garanti verirlerse yazılım odaklı alabilir bence?

Ben 8 kez garantiye verdim cihazımı tavsiye etmiyorum... Kadıköydeki servisin önünden geçerseniz eğer orada ki kuyruğu görürsünüz :(

Edit: Laptop ram 8gb, günümüz oyunlarında yetmeyebilir. Ekran 144 değil sanırım. Ram frekansında düşük. Sadece ekran kartına bakarak almaya odaklanma bence.
Sorduğum modelin de zaten 120 hz, attığım acer'ın sitesinde görebilirsin. Ben similator için kullanacağım, 8gb şu an için yeterli olur sanırım, duruma göre eklerim. Ekran kartına odaklanmamın sebebi bu fiyata en yakın hp'nin modelleri ve daha kötü ekran kartı ve işlemciye sahip olması. Aynı özellikte asus ve msi zaten 7bin üstü. Aynı özellikteki monster'a 600 Tl fazladan vermekte pek mantıklı gelmiyor.

Sorduğum modelin de zaten 120 hz, attığım acer'ın sitesinde görebilirsin. Ben similator için kullanacağım, 8gb şu an için yeterli olur sanırım, duruma göre eklerim. Ekran kartına odaklanmamın sebebi bu fiyata en yakın hp'nin modelleri ve daha kötü ekran kartı ve işlemciye sahip olması. Aynı özellikte asus ve msi zaten 7bin üstü. Aynı özellikteki monster'a 600 Tl fazladan vermekte pek mantıklı gelmiyor.
120y se iyi goremedim ben cunku. Eklerim diyorsan bence hicbir sorun yok. Monsterlar da ram frekansi daha iyi oluyor sadece. Bana yeter diyorsan mantikli secim. Acer var 12 senelik r7 265m li hala kullaniyorum sahsen

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı