Acer Nitro AN515-43-R00B alınır mı?

• Konuyu başlatan MoK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.055
Merhabalar, birkaç aydır laptop araştırıyorum, fiyatlar uçtu ve düşecek gibi de durmuyor. Hepsiburada'da aşağıdaki modelde kampanya var. Özellikleri oldukça iyi geldi, bu fiyata GTX1650 ekran kartlı model görmedim. HDD istemiyordum zaten, bir de Windows'a ekstra para da vermemiş olacağım. Sadece herhangi bir tecrübem olmamasına rağmen Acer'a önyargılıyım. Nitro 5 serisi için genel olarak iyi konuşuluyor, ama 6200 lirayı da çöpe atmak istemiyorum. Fikri ve tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q6zey-001-p-HBV00000T2AAQ
Nitro 5 AN515-43

Acer Nitro'nun Intel işlemcili versiyonlarında kronik sorunlar var ama linkteki Ryzen'ı bilemem.
Oyun sırasında şarja bağlıyken batarya azalması, IPS Glow vs.
MSI laptoplarda da birkaç kronik sorun gördüm Undervolt işlemi sonrası bataryada kullanımda ekran donması gibi.
Casper Excalibur G770 Bütçeniz yetiyorsa Casper kendi sitesinden konfigüre edip alabilirsin.
Şahsen Excalibur serisini öneriyorum çünkü verdiğim paraya karşılık cihazın bana sağladığı artılar fazla
yani kötü olmuş diyebileceğim tek özelliği kasanın parmak izi bırakması .
Batarya performansından dolayı daha çok tercih ettim...

Intel işlemcilerde ki mevzuyu ben de duydum, ryzen 7 ile ilgili pek yorum yok. Casper ile alakalı çok sıkıntı yaşayanlar olmuş, hatta ilk öneren sensin. Bu işler şans işi gerçi, ama uzun süre kullanabileceğim bir şey almam lazım, acer'dan bile şüpheliyken fiyat arttırıp Casper'a yönelmem herhalde. Malum ülkenin durumundan bilgisayar için bile araba alır gibi düşünüyoruz.

Intel işlemcilerde ki mevzuyu ben de duydum, Ryzen 7 ile ilgili pek yorum yok. Casper ile alakalı çok sıkıntı yaşayanlar olmuş, hatta ilk öneren sensin. Bu işler şans işi gerçi, ama uzun süre kullanabileceğim bir şey almam lazım, Acer'dan bile şüpheliyken fiyat arttırıp Casper'a yönelmem herhalde. Malum ülkenin durumundan bilgisayar için bile araba alır gibi düşünüyoruz.

Casper'ın eski ürünlerini kullanmadım kullananlar sorun yaşamış birsey diyemem ancak bu 5 - 10 sene önceki durumdan kaynaklı olarak forumda çok büyük ön yargılar var. Yani Laptop'un monitöründe, kasasında ,batarya performansında kronik sorun yoksa adı MSI olsun diye para dökmeme gerek yok, sonuçta işlemcisi Intel, ekran kartı NVIDIA ve sogutması başarılı olduktan sonra ne beklemek lazım bir laptoptan.
Ayrıca Casper Laptop tavsiye etmeye korkuyor millet çünkü dakikasında linçlenmeye başlıyor.
Bakın PUBG Steam oynuyorum sabak akşam, oyunlarda takılma donma düşük FPS vs. yaşasaydım direkt olarak iade ederdim aldığım günden beri cihaza yapmadığım test kalmadı.
Yani cihaz çalınsa kırılsa yine gidip Excalibur alırım.

Casper'ın eski ürünlerini kullanmadım kullananlar sorun yaşamış birsey diyemem ancak bu 5 - 10 sene önceki durumdan kaynaklı olarak forumda çok büyük ön yargılar var. Yani Laptop'un monitöründe, kasasında, batarya performansında kronik sorun yoksa adı MSI olsun diye para dökmeme gerek yok, sonuçta işlemcisi Intel, ekran kartı NVIDIA ve sogutması başarılı olduktan sonra ne beklemek lazım bir laptoptan.
Ayrıca Casper laptop tavsiye etmeye korkuyor millet çünkü dakikasında linçlenmeye başlıyor.
Bakın PUBG Steam oynuyorum sabak akşam, oyunlarda takılma donma düşük FPS vs. yaşasaydım direkt olarak iade ederdim aldığım günden beri cihaza yapmadığım test kalmadı.
Yani cihaz çalınsa kırılsa yine gidip Excalibur alırım.

Ayni durum ekipmanlar da Rampage icinde gecerli. Rampage'den bir urun onerisi yaptigin zaman yemedigin linc kalmiyor. Bircok kiside marka takintisi var Acer - Monster - Casper onermiyor aslinda MSI ile malzeme kalitesi cok yakin bu markalarin. En cok da bu gibi kisiler alicilarin kafasini karistiriyor 😃

Bizim ülkemizde kullanıcılar sadece sorun çıktığında yorum yapıyor , memnun olduklarında da yorum yapsalar, elektronik alışverişini daha sağlıklı yapabileceğiz. Acer'ın teknik servisi ile ilgili bilginiz var mı?

Bizim ülkemizde kullanıcılar sadece sorun çıktığında yorum yapıyor, memnun olduklarında da yorum yapsalar, elektronik alışverişini daha sağlıklı yapabileceğiz. Acer'ın teknik servisi ile ilgili bilginiz var mı?

Pek bir bilgim yok ama kotu yorumda gormedim teknik servisiyle ilgili.

Sorduğum modelin de zaten 120 hz, attığım acer'ın sitesinde görebilirsin. Ben similator için kullanacağım, 8gb şu an için yeterli olur sanırım, duruma göre eklerim. Ekran kartına odaklanmamın sebebi bu fiyata en yakın hp'nin modelleri ve daha kötü ekran kartı ve işlemciye sahip olması. Aynı özellikte asus ve msi zaten 7bin üstü. Aynı özellikteki monster'a 600 Tl fazladan vermekte pek mantıklı gelmiyor.
Bu arada 8GB RAM yetmez çünkü APU 2GB RAM'ından yiyor.6GB RAM kullancağın uygulamalara yetmeyebilir fakat 2. slotu boş oraya RAM ekleyebilirsiniz fakat Laptop'un kapağını açarsanız garantisi bozulur yetkili servisle iletişime geçip upgrade edeceğiniz parçalarla beraber ulaştırıp garantisi bozulmadan RAM ekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı