EvetNitro 5 AN517-54 bu model mi?
EvetNitro 5 AN517-54 bu model mi?
Tüm sorularınızın cevabı orada. Bence alınır.
Reis çoğu kişi monsterı önermiyor buna bende dahilim yeni alacaktım form yorumlarında herkes fps düşüşü ve drop olduğunu söylüyor mağazaya Gittiğimde de çalışan da söyledi ama işte soğutucuyla filan düşüyor diye geveledi bu modeli alacağım bende11400h hocam işlemci yanlış yazılmış bir de bütçe yeterse bu çok daha performanslı bir model:
![]()
Monster Tulpar T5 V20.3 i7-11800H 16 GB 500 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Monster Tulpar T5 V20.3 i7-11800H 16 GB 500 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Reis çoğu kişi Monster'ı önermiyor buna bende dahilim yeni alacaktım form yorumlarında herkes FPS düşüşü ve drop olduğunu söylüyor mağazaya Gittiğimde de çalışan da söyledi ama işte soğutucuyla filan düşüyor diye geveledi bu modeli alacağım bende
Reis yok monsterdan bu kadar çok şikayet duyunca vazgeçtim şimdi acer nitro 5 an517-54 modelini alacağım. Normalde monster tulpar t7 22.2 alacaktım böyle olunca diğerini almaya kadar verdimTulpar modelleri iyi bir de v20.3 modeli şu an satışta değil ikinci el mi alacaksın.
Reis yok Monster'dan bu kadar çok şikayet duyunca vazgeçtim şimdi Acer Nitro 5 AN517-54 modelini alacağım. Normalde Monster Tulpar T7 22.2 alacaktım böyle olunca diğerini almaya kadar verdim
reis eğer bahsettiğim gibi acer alıcaksam 20 bin genel olarak yorumlarda güzel videolarını da izledim bir sorun bulamadım. Alacağım model tam olarak Acer nitro 5 an517-54-55FA modeliHangisini alacaksın alacağın model Max-Q olabilir ve bütçen ne kadar?
Reis eğer bahsettiğim gibi Acer alacaksam 20 bin genel olarak yorumlarda güzel videolarını da izledim bir sorun bulamadım. Alacağım model tam olarak Acer Nitro 5 AN517-54-55FA modeli
Bende beğendim fiyat performans diyebiliriz zatenİyi modeldir alabilirsin o bütçede farklı bir seçenekte yok zaten.
Benim bi yakınımda t5 v21 rtx 3070 32 gb ram i7 var acayip bir biçimde ısınıyor ben önermemBu model iyi hocam her modeli kötü değil Monster'ın incelemesi de var bu modelin:
İnceleme: Monster Tulpar T5 v20.3
Merhabalar, bir kısmın bildiğiniz üzere Monster Tulpar T5 v20.3 aldım. Alalı 2 hafta oldu, birkaç sorun yaşadım ama çözdüm, şu an randımanlı çalışıyor. Bugün birçok başlık altında incelememi yazacağım. Ürün bu. sipariş verme, kargo: Siparişimizi verdikten sonra ürün elimize 2,5 günde geldi...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.