Acer Nitro ANV16-71 alınır mı?

• Konuyu başlatan Lerdo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 178
Bütçe
43000

Lerdo

Hectopat
Daha fazla  
Forumdaki çoğu laptop önerilerinde en çok önerilen laptopların Acer Nitro serileri olduğunu görünce aklıma bu laptopu almak geldi.
Sizce alınır mı? Yoksa başka önerileriniz var mı?

İyi güzel de, neden alınmaz açabilir misin konuyu biraz?
Ha bir de en fazla 43-44 verebilirim başka önerilerin varsa yazarsan sevinirim.

Alacağım yerde aynısı 50.000 ://

Bütçeyi 43K olarak belirlemişsiniz oradan yola çıkarak laptopun 43K olduğuna karar verdim.
Fakat bu laptop 43K hak eden bir laptop değil o yüzden alınmaz dedim. Hem soğutma tasarımı, panel vb. kötü olduğu için fiyatı düşünmesek bile donanım olarak da kötü bir cihaz.

İyi güzel de, neden alınmaz açabilir misin konuyu biraz?
Ha bir de en fazla 43-44 verebilirim başka önerilerin varsa yazarsan sevinirim.

Alacağım yerde aynısı 50.000 ://

Nereden almayı planlıyorsunuz?

Bütçeyi 43K olarak belirlemişsiniz oradan yola çıkarak laptopun 43K olduğuna karar verdim.
Fakat bu laptop 43K hak eden bir laptop değil o yüzden alınmaz dedim. Hem soğutma tasarımı, panel vb. kötü olduğu için fiyatı düşünmesek bile donanım olarak da kötü bir cihaz.

Nereden almayı planlıyorsunuz?
ailemin sadece teknosa’dan al dediği için teknosa maalesef. acil önerilere ihtiyacım var.

Ailemin sadece Teknosa'dan al dediği için Teknosa maalesef. Acil önerilere ihtiyacım var.

Ailenizi ikna etmeyi denediniz mi?
Hepsiburada gayet güvenilir bir yerdir. Satıcı da Teknorya öyle rastgele bir teknoloji mağazası değiller.
Teknosa'dan size model önerisi yapabilirim ama neredeyse bütün laptoplar piyasa üstü fiyat.

Ailenizi ikna etmeyi denediniz mi?
Hepsiburada gayet güvenilir bir yerdir. Satıcı da Teknorya öyle rastgele bir teknoloji mağazası değiller.
Teknosa'dan size model önerisi yapabilirim ama neredeyse bütün laptoplar piyasa üstü fiyat.

Denedim ama sonuç başarısız.
O yüzden siz yine de önerilerinizi yapın lütfen.
Ya zaten bütçem 4050 6 GB ekran kartlı laptoplara yetiyor bazıları anakart sorunu olduğu için vazgeçiyorum bazıları 85W yani çok kararsızım neye baksam şikayetleri çok.

Denedim ama sonuç başarısız.
O yüzden siz yine de önerilerinizi yapın lütfen.
Ya zaten bütçem 4050 6 GB ekran kartlı laptoplara yetiyor bazıları anakart sorunu olduğu için vazgeçiyorum bazıları 85W yani çok kararsızım neye baksam şikayetleri çok.

Yapacak çok bir şey yok hocam o zaman.
Piyasanın 1000TL üstü çok değil.

Yapacak çok bir şey yok hocam o zaman.
Piyasanın 1000TL üstü çok değil.

Hoca bende ilk önce HP Victus modellerine baktım gerçekten diğer laptoplara göre çok uygun fakat Hall-sensör sorunu falan gözümü çok korkutuyor. Her laptopun bir sıkıntısı var illaki internette de yani hiç öneren olmadı HP modellerini.

Hoca bende ilk önce HP Victus modellerine baktım gerçekten diğer laptoplara göre çok uygun fakat Hall-sensör sorunu falan gözümü çok korkutuyor. Her laptopun bir sıkıntısı var illaki internette de yani hiç öneren olmadı HP modellerini.

Victus 16 da Hall sensör sorunu bu Victus 15.

Genel olarak malzeme, panel, soğutma olarak kötü cihazdır ama F/P cihazıdır ve Victus 16 ya kıyasla kronik sorunu yoktur.

HP modellerini bende pek önermem fakat kısıtlı bütçeniz ve Teknosa zorunluluğu olunca pek seçenek kalmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı