Alınmaz onun yerine bunu alabilirsiniz şu an indirimde:
alıcağım yerde aynısı 50.000 ://Alınmaz onun yerine bunu alabilirsiniz şu an indirimde:
İyi güzel de, neden alınmaz açabilir misin konuyu biraz?
Ha bir de en fazla 43-44 verebilirim başka önerilerin varsa yazarsan sevinirim.
Alacağım yerde aynısı 50.000 ://
İyi güzel de, neden alınmaz açabilir misin konuyu biraz?
Ha bir de en fazla 43-44 verebilirim başka önerilerin varsa yazarsan sevinirim.
Alacağım yerde aynısı 50.000 ://
ailemin sadece teknosa’dan al dediği için teknosa maalesef. acil önerilere ihtiyacım var.Bütçeyi 43K olarak belirlemişsiniz oradan yola çıkarak laptopun 43K olduğuna karar verdim.
Fakat bu laptop 43K hak eden bir laptop değil o yüzden alınmaz dedim. Hem soğutma tasarımı, panel vb. kötü olduğu için fiyatı düşünmesek bile donanım olarak da kötü bir cihaz.
Nereden almayı planlıyorsunuz?
Ailemin sadece Teknosa'dan al dediği için Teknosa maalesef. Acil önerilere ihtiyacım var.
Ailenizi ikna etmeyi denediniz mi?
Hepsiburada gayet güvenilir bir yerdir. Satıcı da Teknorya öyle rastgele bir teknoloji mağazası değiller.
Teknosa'dan size model önerisi yapabilirim ama neredeyse bütün laptoplar piyasa üstü fiyat.
Denedim ama sonuç başarısız.
O yüzden siz yine de önerilerinizi yapın lütfen.
Ya zaten bütçem 4050 6 GB ekran kartlı laptoplara yetiyor bazıları anakart sorunu olduğu için vazgeçiyorum bazıları 85W yani çok kararsızım neye baksam şikayetleri çok.
Yapacak çok bir şey yok hocam o zaman.
Piyasanın 1000TL üstü çok değil.![]()
HP Victus Gaming 15-FB3706NT B9KM3EA AMD Ryzen 7 8845HS 15.6
HP Victus Gaming 15 FB3706NT B9KM3EA AMD Ryzen 7 8845HS 15.6www.teknosa.com
Hoca bende ilk önce HP Victus modellerine baktım gerçekten diğer laptoplara göre çok uygun fakat Hall-sensör sorunu falan gözümü çok korkutuyor. Her laptopun bir sıkıntısı var illaki internette de yani hiç öneren olmadı HP modellerini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.