Acer Nitro Q2-QEY vs Asus FX553VE

ozysdesk

Decapat
Acer Nitro5 Nh-q2qey-017 İ5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050ti-15,6-ıps-dos - n11.com
1541825395192.png

Asus Rog Fx553ve-dm416 Core İ5-7300hq 8gb 1tb Gtx1050 Ti 15.6" F - n11.com
1541825478004.png

İkisinin arasında 200 TL gibi bir fark var. Acer’da 4 GB ekran kartı, Asus'ta 2 GB. Acer IPS ekran. Bu farka değer mi sizce, ne önerirsiniz? 450 TL kupon da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer'in ekranına çok kötü diyorlar. Gecikme değeri fazla olduğu için oyun oynarken gözleri fazla yoruyormuş. Asus'ta ise 2GB'lık 1050Ti var. Bu da VRAM sıkıntısı yaşancağı anlamına geliyor. Bu bütçeye Asus FX553VE-DM407 daha iyi olur. Uygun fiyatlı bulabilirsen alınabilir bir model.

ASUS firmasını önermem. ASUS marka laptop'um vardı. Yaşadığım sorunları anlattığım bir konu var isterseniz açtığım konuyu inceleyebilirsiniz.

Asus firması nasıl önerilmez dünyadaki lokomotif markalardan biridir teknolojide
Bu yanıtı 2 sene önce görseydim kesinlikle haklısınız derdim fakat son yıllarda ki türkiye pazarında dolaşan ASUS ürünleri gerçekten markanın kalitesini yansıtacak türden değil çok kalitesiz kasa ve soğutma sistemleri var özellikle giriş segmenti oyuncu bilgisayarlarında.

Konu sahibi arkadaşıma gelicek olursak gözün kapalı Acer modeli tercih et hem ekran kalitesi hemde VRAM avantajı var bu seviyelerde alacağın hiç bir bilgisayardan Oyuncu Monitörü performansı zaten bekleyemezsin renk kalitesi o gecikme dezavantajını kapatacaktır.

Bu yanıtı 2 sene önce görseydim kesinlikle haklısınız derdim fakat son yıllarda ki türkiye pazarında dolaşan ASUS ürünleri gerçekten markanın kalitesini yansıtacak türden değil çok kalitesiz kasa ve soğutma sistemleri var özellikle giriş segmenti oyuncu bilgisayarlarında.

Konu sahibi arkadaşıma gelicek olursak gözün kapalı Acer modeli tercih et hem ekran kalitesi hemde VRAM avantajı var bu seviyelerde alacağın hiç bir bilgisayardan Oyuncu Monitörü performansı zaten bekleyemezsin renk kalitesi o gecikme dezavantajını kapatacaktır.
Giriş seviye bi üründen üstün soğutma veya performans bekleyemeyiz. Acer modeline gelirsek Acer kaliteli bi marka evet ama o modelin panel gecikme değeri Asus'a göre bi hayli fazla olduğu söyleniyor ki bu ciddi bi durum. Oyun oynayacak adam için renkten fazla gecikme değeri daha önemlidir. Diyorsan ki film falan izlerim oyun fazla oynamam o zaman Acer modeli daha iyi bi tercih olur. Asus'un bu modeli Technopatta oldukça önerilen bi ürün.

Giriş seviye bi üründen üstün soğutma veya performans bekleyemeyiz. Acer modeline gelirsek Acer kaliteli bi marka evet ama o modelin panel gecikme değeri Asus'a göre bi hayli fazla olduğu söyleniyor ki bu ciddi bi durum. Oyun oynayacak adam için renkten fazla gecikme değeri daha önemlidir. Diyorsan ki film falan izlerim oyun fazla oynamam o zaman Acer modeli daha iyi bi tercih olur. Asus'un bu modeli Technopatta oldukça önerilen bi ürün.
Çalıştığım mağazada iki üründe var müşteri geri dönüşlerine dayanarak söylüyorum asusun bu modeli tercih edilecek bir model değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı