Acer Nitro V16 ANV16-41 005 laptopta G-Sync çalışmıyor

• Konuyu başlatan waukys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 52

waukys

Decapat
Daha fazla  
Acer Nitro V16 ANV16-41 005 model laptopumda G-Sync yok gözüküyor, ne alaka anlamadım. Bunu nasıl düzelteceğim? NVIDIA driverları güncel.

NVIDIA denetim masasını indirmen lazım öncelikle. Microsoft Store'dan indirebilirsin. İndirdikten sonra masaustune gelıp sağ tık yapıp NVIDIA denetim masasını aç görüntü ayarlarının önayarlarını yap sekmesinden gelişmiş 3D goruntu ayarlarını kullan de oradan beni oraya goture tıkla aşağıya kaydırırsan oradaki ayarlardan monitor teknolojisini goreceksin oradan ayarlayabilirsin.

NVIDIA denetim masasını indirmen lazım öncelikle. Microsoft Store'dan indirebilirsin. İndirdikten sonra masaustune gelıp sağ tık yapıp NVIDIA denetim masasını aç görüntü ayarlarının önayarlarını yap sekmesinden gelişmiş 3D goruntu ayarlarını kullan de oradan beni oraya goture tıkla aşağıya kaydırırsan oradaki ayarlardan monitor teknolojisini goreceksin oradan ayarlayabilirsin.
işte orda gözükmüyor

Çok kurcalamadan ekstra not ileterek teknik servisine göndermeni öneriyorum. SMS ınfocomm teknik serviste gayet müşteri dostudur ve bu konu ile alakalı laptopu değişime dahil göndertebilecek kapasitedeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı