Acer Nitro VG271 vs AOC C27G1

Abdullah MUTLU

Hectopat
Katılım
6 Mart 2017
Mesajlar
78
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu iki monitör arasında kaldım. AOC monitörle ilgili çok bilgi buldum ama Acer ile ilgili pek bir şeye rastlamadım. Acer monitörün IPS ekran olması çok çekici ama bu tepkime sürelerine yansır mı emin olamadım, 1ms yazıyor ama zaten hiçbiri tam olarak 1ms veremiyor sanırım. Ghosting oluşur mu emin değilim. Kavisli veya düz olması çok sorun değil. Düz tercih ederim ama kavisli olan modelin görüntü kalitesi vs daha iyiyse kavisli olanı alırım. AOC monitörün 24' olanı da var. Pikselleşme çok önemli değil ama 24' ve 27' arasında 300 TL oynuyor. Değer mi karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim :)



AOC monitör battle Bronze kasayla beraber alınacağı için 1599 TL'ye geliyor ayrına en fazla 1700 TL'ye kadar başka monitör önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
2-3 gündür çok fazla araştırma yapıyorum sanırım her monitörde sorunlu gelme riski var özellikle ghosting yaşamak istemiyorum ama çok araştırdığım için kafam çok doldu sanırım kafama aoc monitörü alacağım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı