Acer Predator genel bakım için servise gönderilmeli mi?

boreas37

Decapat
Cihazın daha 1 yıl garantisi VSR, termal MSC'un değişimi VR fan temizliği gibi genel bakımları yaptırmak istiyorum, hollow Knight gibi düşük sistem gereksinimli oyunlarda bile işlemci 90 dereceyi görmeye başladı(fan maksimum hızdayken). Acer servisinin biraz problemli olduğunu okudum forumda acaba kendim mi yapsam bu işlemleri diye düşünüyorum, deneyimli arkadaşlar fikir verirse sevinirim. Garanti kapsamından çıkması çok sorun teşkil eder mi ona da değinirseniz çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum kesinlikle kendin yap ya da işi bilen bir bilgisayarcıya götür. Cihazını da garantisi yokmuş gibi kullanmanı tavsiye ederim şahsen, güzel cihaz.

Sıvı metalsa sıvı metalden anlayan bir bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim değilse kendin yapabilirsin.

Sanırım otomatik düzeltme kullanılıyor sitede yazdımlarım mahvolmuş(büyük harfle yazılan kelimeler ben büyük harflerle kelime yazmam), sıvı metal nedir hiçbir fikrim yok ama şimdi youtubeden bir video izledim bahsedildi o tarz bir şeyden sanırım kullanılıyor. Bağcılarda mahalle bilgisayarcıları hariç bilgisayarcı bilmiyorum onlara da güvenmiyorum Hocam, nereden bulabilirim düzgün bir bilgisayarcı?

Sanırım otomatik düzeltme kullanılıyor sitede yazdımlarım mahvolmuş(büyük harfle yazılan kelimeler ben büyük harflerle kelime yazmam), sıvı metal nedir hiçbir fikrim yok ama şimdi youtubeden bir video izledim bahsedildi o tarz bir şeyden sanırım kullanılıyor. Bağcılarda mahalle bilgisayarcıları hariç bilgisayarcı bilmiyorum onlara da güvenmiyorum Hocam, nereden bulabilirim düzgün bir bilgisayarcı?
İsim vermem forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum o yüzden, Beylikdüzünde* iyi bir teknik servis var mapsten vesaire bakarsanız bulabilrsiniz

Benim acer nitro 16 bilgisayarım vardı sıvı metal soğutmalı, oraya yaptırmıştım bakımlarını çünkü orjinal garanti servisi* bana fanlar çok tozlanmış kullanıcı hatası diyip 15000 Tl gibi saçma bi ücret çıkarmıştı

Son düzenleme:
Fanların tozlanması normal değil mi nasıl kullanıcı hatsaı oluyor ilginç servismiş. Dediğiniz servise bakayım Hocam tahmini ne kadar tutar sizce işlemlerim ve ne kadar sürede hallolur.

Servisi bulduysanız onlarla iletişime geçseniz daha sağlıklı olur sadece bakım ve macun değişimi için tahminim 2.000 civarı tutabilir tabi en azından sıvı metali siz kendiniz alırsanız belki teslim alma süreniz ayriyeten maliyet de azalabilir

Fanların tozlanması normal değil mi nasıl kullanıcı hatsaı oluyor ilginç servismiş. Dediğiniz servise bakayım Hocam tahmini ne kadar tutar sizce işlemlerim ve ne kadar sürede hallolur.
İsterseniz yetkili servise götürün tabiki ama ben böyle olumsuz bir tecrübe yaşadım, aceri aradığımda da , Tozlu ve nemli ortamlarda kullanmamanız gerekiyordu. Notunu sebep sundular karşılık olarak. Kaldı ki cihazı masamdan kıpırdatmadım ve düzenli olarak tozunu aldım 1 yıl kullanıp yüksek ısı değerleri yüzünden bakıma götürmüştüm

Ben okula götürdüğüm için bilgisayar çok rastgele yerlerde kullanılıyor Hocam maalesef sizin gibi düzgün kullandım diyemem. Servis de uğraştırıcı geliyor, ne fiyat vereceklerini bilmediğim için uğraşasım yok ama mecbur oraya gideceğim sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı