Acer Predator Helios 16 alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu laptopun aynısının 165Hz 1080p olanı alınır mı?
i7 137000 HX
RTX 4060
2TB SSD
16 GB RAM
Soğutması nasıldır, malzeme kalitesi nasıldır, uzun seneler götürür mü, ekranı 3ms vadediyor doğru mu, gerçekten 3ms mi? Yardımcı olacaklar varsa sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz model kısılmış Neo modelidir, bunu hesaba katarak alınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

OverDrive ile ortalama 4 5ms verir. Güzel paneli var. 2. el mi alacaksınız? Kaliteli bir cihaz, üzmez. Gerek soğutma gerek malzeme ve pil kapasitesi guzel bir cihaz fakat önemli olan kaç TL olduğu.

Bahsettiğiniz model kısılmış Neo modelidir, bunu hesaba katarak alınız.

Alacağım model Neo değil hocam düz 16.

OverDrive ile ortalama 4 5ms verir. Güzel paneli var. 2. el mi alacaksınız? Kaliteli bir cihaz, üzmez. Gerek soğutma gerek malzeme ve pil kapasitesi guzel bir cihaz fakat önemli olan kaç TL olduğu.

1 yıl garantili 2. el 37bin TL'ye daha iyi seçenek var mı?

165Hz düz Predator olduğunu yeni öğreniyorum, eğer öyleyse ve fiyat dediğiniz gibiyse alınabilir gibi.

İlandaki laptop hocam 37k ya değer mi, daha iyi bir şey alınır mı? Ayrıca arkadaşa R23 testi yaptırdım 17k çıktı. Normalde 20k olması lazım anlamadım. Çok arka planda uygulaması açık falan dedi. Ne diyorsunuz hocam?

Bu fiyata gayet iyi. Alabilirsiniz gözünüzle görüp.

Hocam R23 testine ne diyorsunuz.

En iyi performansı almak için belli ayarlar yapılması gerekli. Ondan düşük gelmiş olabilir.

1 yıl garantisi varmış harici 2TB SSD takılmış. 37 bin TL'ye anlaştık Neo değil normal model o zaman alıyorum.
Aynı fiyata HP Omen da var i7 13700HX RTX 4060 hangisi tercih edilir HP kronik sıkıntısı göz ardı edilirse?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı