Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #1 Temmuz ayında Acer laptoplara VBIOS güncellemesi gelerek GPU'larının W olarak arttığını gördüm. 3060'lı modele sahip olduğumdan 30W bir güncelleme alıyorum. Bu VBIOS güncellemesini nasıl yaparım ya da sizce yapmalı mıyım? Ve bir riski bulunuyor mu? Kaynak: Acer increases the TGP of multiple NVIDIA GeForce RTX 30 series gaming laptops by up to 30 W VBIOS: Ürün Destek | Acer Türkiye (Bios/Firmware kısmının en altında)
Temmuz ayında Acer laptoplara VBIOS güncellemesi gelerek GPU'larının W olarak arttığını gördüm. 3060'lı modele sahip olduğumdan 30W bir güncelleme alıyorum. Bu VBIOS güncellemesini nasıl yaparım ya da sizce yapmalı mıyım? Ve bir riski bulunuyor mu? Kaynak: Acer increases the TGP of multiple NVIDIA GeForce RTX 30 series gaming laptops by up to 30 W VBIOS: Ürün Destek | Acer Türkiye (Bios/Firmware kısmının en altında)
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #2 Sizin cihaz için bilmiyorum fakat rehber yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Sizin cihaz için bilmiyorum fakat rehber yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #3 Yener K. dedi: Sizin cihaz için bilmiyorum fakat rehber yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... VBİOS Update yapmam bir sorun çıkartabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu tarz bir video buldum. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Sizin cihaz için bilmiyorum fakat rehber yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... VBİOS Update yapmam bir sorun çıkartabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu tarz bir video buldum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #4 Bevkay dedi: VBİOS Update yapmam bir sorun çıkartabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu tarz bir video buldum. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Dediğim gibi bu cihazları fazla bilmiyorum fakat anlatımla yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bevkay dedi: VBİOS Update yapmam bir sorun çıkartabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu tarz bir video buldum. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Dediğim gibi bu cihazları fazla bilmiyorum fakat anlatımla yapabilirsiniz.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 18 Ekim 2021 #5 Bevkay dedi: VBİOS Update yapmam bir sorun çıkartabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu tarz bir video buldum. Genişletmek için tıkla... Hayır doğru şekilde yapılırsa sorun çıkarmaz, Acer zaten desteklediği için bu W artışını yaptı yoksa neden versin? Artı 0 Eksi
Bevkay dedi: VBİOS Update yapmam bir sorun çıkartabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu tarz bir video buldum. Genişletmek için tıkla... Hayır doğru şekilde yapılırsa sorun çıkarmaz, Acer zaten desteklediği için bu W artışını yaptı yoksa neden versin?
KS KS Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #6 xbea dedi: Hayır doğru şekilde yapılırsa sorun çıkarmaz, Acer zaten desteklediği için bu W artışını yaptı yoksa neden versin? Genişletmek için tıkla... Attığım videodaki işlemin aynısını uygulayabilirim o zaman bir sorun yok? Artı 0 Eksi
xbea dedi: Hayır doğru şekilde yapılırsa sorun çıkarmaz, Acer zaten desteklediği için bu W artışını yaptı yoksa neden versin? Genişletmek için tıkla... Attığım videodaki işlemin aynısını uygulayabilirim o zaman bir sorun yok?