Acer Predator Helios Neo 16 alınır mı?

Çok sağ olun günlük kullanımda arada oyun ve kod yazmak için kullanacağım mini LED ekranı varmış fan sesi çok baş ağrıtmaz değil mi günlük kullanımda iş görür mü?

Ha bide msi cyborg 15 modeli var i7-12650h ve rtx 4060 8gb (45w) ve tek fanlıymış bu model hangisi daha iyi

Çok sağ olun günlük kullanımda arada oyun ve kod yazmak için kullanacağım mini LED ekranı varmış fan sesi çok baş ağrıtmaz değil mi günlük kullanımda iş görür mü?

Ha bir de MSI cyborg 15 modeli var i7-12650H ve RTX 4060 8 GB (45W) ve tek fanlıymış bu model hangisi daha iyi.

Günlük kullanımda çok baş ağrıtacağını düşünmüyorum ama oyunlarda kulaklık şart.

Cyborg kötü bir model. Dediğiniz gibi 45 watt ekran kartına sahip ve soğutması kötü. Predator kat kat daha iyi bir model.

Nitro Predator'dan ucuz hocam Neo çok güzel geliyor bana
Acer Predator Helios Neo 16 i7-13700HX ve 4060 olanı almak istiyorum ekranı 2560×1600 oyunda oynayıcam yazılımla da ilgileneceğim 4060 bu ekrana yeter mi? Oyunlarda 1080p oynasam sıkıntı olur mu? @463352 @Artoria Pendragon
@Losethyy @Akarulez
Bizzat predatoru incelemiş birisi olarak söylüyorum ki, çok güzel bir model. dediğin sistemde 2K'da oyunları bile rahat oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı